Ivan36 je napisal/-a:deki988 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:deki988 je napisal/-a:ja če do biš dobrega, samo zdej ga je tesko dobit dobrega ker majo že vsi 200 tisoč prevoženih oz. več... pol se pojavi pomična gred, pa turbina ce ni bla menjana oz. obnovljena... kar se tiče večjih stroskov.
Dej zbudi se a tale misliš, da ima samo 170tkmnever
Letnik je 99... Prvi lastnik je bil župan murske sobote, drugi pa tale možakar, ki miga prodaja ki pa ze že od prej pozna z mojim očetom. Ma potrjeno servisno knjigo z priloženimi računi!!, pa ravnokar narejen servis v vrednosti 500 eurou! P.Š. verjetno je mal opazit ce ma auto npr. 270000 če je seveda vožen po sloveniji, seveda ce ni iz tujine ker ponavadi iz tujine so dolge relacije in ni opazit.... L.P.
A veš kolk je do LJ pol![]()
ta 2 gi me bolj skrbi
adis je napisal/-a:pa poraba od tega a6 1.8t![]()
ga je imel znanec z tem motorjem in je bila poraba vrtoglava, raje vzemi 2.4 če že bencinca
alesdrolec je napisal/-a:al pa tegale sam je MAL dražji![]()
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1808964
velik sreče pri nakupu!!
adis je napisal/-a:hm...no sorodnik ima 2.6 ( res da je a4 ) in ima porabo med 10-12l
deki988 je napisal/-a:adis je napisal/-a:hm...no sorodnik ima 2.6 ( res da je a4 ) in ima porabo med 10-12l
Ja tisto je ze drugo-je lazji avto pa mocnejsi motor... Tko mi jereku kar se tice po porabe, zdej ce on laze meni lazem tud jst tebi oz. tisi ki berejo![]()
Sam pomojem da je tko... Bomo vidli no!
Sej bom ze kej pisu ko ga testiram
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov