Recimo da pri nas vsi vemo v čem se načelno lancie ločijo od audijev, medtem ko so za ameriške znamke take stvari tu dokaj neznane.

Matjazy je napisal/-a:Mene pa zanima best buy avto za kakšnih 2-3k$.
Lahko daš primer tako za športno vozilo kot za family car...
ghandaed je napisal/-a:chgtom zanimivo bi bilo slišat kakšni so kaj v US stereotipi o avto. znamkah predvsem o ameriških (Chevy, Buick, Chrysler, Lincoln, Cadillac, GMC, Jeep, Mercury...) in tudi kakšni so "trademark" prijemi ameriških znamk.
Recimo da pri nas vsi vemo v čem se načelno lancie ločijo od audijev, medtem ko so za ameriške znamke take stvari tu dokaj neznane.
![]()
chgotom je napisal/-a:\monster_d je napisal/-a:@chgotom mam pa jaz eno siroko uprasanje oz par za tebe.
Kako je z kakimi classic avti?
V mislih mam 70 Plymouth_barracuda, 69 Dodge charger, 70 Dodge_Challenger,
70 Plymouth Hemi Cuda. V Kakem stanju so kaj taki avti na oni strani? Kako je z rezervnimi deli kleparski/mehanski, so dragi? Katerega izmed njih se da dobit za zmerno ceno? Zanima me predusem za kakega ko je potreben obnove.
lp
Modeli, ki jih omenjas so dokaj zasoljeni, ce so restavrirani. Verjetnost, da bos se kaksnega nasel kje pod zaprasenim senikom pa je enaka glavenmu dobitku na loteriji. Te so poznavalci, restavratorji in ljubitelji se davno pokupili, obnovili in zdaj prodajajo za mastne denarje. Hot cars pac!
LP iz Chicaga!
marinaio je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:\monster_d je napisal/-a:@chgotom mam pa jaz eno siroko uprasanje oz par za tebe.
Kako je z kakimi classic avti?
V mislih mam 70 Plymouth_barracuda, 69 Dodge charger, 70 Dodge_Challenger,
70 Plymouth Hemi Cuda. V Kakem stanju so kaj taki avti na oni strani? Kako je z rezervnimi deli kleparski/mehanski, so dragi? Katerega izmed njih se da dobit za zmerno ceno? Zanima me predusem za kakega ko je potreben obnove.
lp
Modeli, ki jih omenjas so dokaj zasoljeni, ce so restavrirani. Verjetnost, da bos se kaksnega nasel kje pod zaprasenim senikom pa je enaka glavenmu dobitku na loteriji. Te so poznavalci, restavratorji in ljubitelji se davno pokupili, obnovili in zdaj prodajajo za mastne denarje. Hot cars pac!
LP iz Chicaga!
samo kot zanimivost....enkrat sem na mislim da discoveryju ujel eno od mnogih serij kjer predelujejo avte in so nekemu mislim da glasbeniku(nevem pa kateremu) zrihtali dodga chargerja kot si ga je on želel in sanjal o njemu..u bistvu je bil tak kot GENERAL LEE samo malo lepši napisi pa tako malo so ga našminkali, da ne govorimo o mašini..brutalna, nova...obiskali so pa tudi kraj kjer so avte rihtali za serijo dukes of hazzard...barvanje, leplenje nalepk,..in da je use skupaj stalo in delalo so nardili v 2-3 dneh in na tak način da se zjočeš...da ne pomislim kolko so jih razbili pokazali so še parkirišče pred to delavnico, majhen odpad oranžnih chargerjev![]()
Ivan36 je napisal/-a:Evo nisem to iskal samo je pa tudi SLO tam in luka Koper![]()
http://pagead2.googlesyndication.com/pa ... 57534&nm=7
Samo navalte , da vidimo če so ti kaj bolj resni OK![]()
fordalim je napisal/-a:LP chgotom
Če mi lahko kaj poveš glede FORD EXCURSION dizel, zadnji letniki.
Kakšni so nasploh,meni je blazno ušeč njegova enormnost
![]()
lp v Cikago
chgotom je napisal/-a:fordalim je napisal/-a:LP chgotom
![]()
lp v Cikago
Tukaj najdes precej o njem: http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Excursion
Osebno mi ni (bil) prevec vsec, je imel res zelo trd in neroden tovornjaski obcutek, za brezpotja pa je tako prstorast. Trenutno je tukaj v ZDA najvecji fordov SUV model Expedition na voljo z bencinskim motorjem 5.4L V8 in 300 konji. Bolj prefinjena izvedenka je pa pod imenom Lincoln Navigator.
Glede cen rabljenih pa ti lahko dam na PM, ker je tukaj oglasevanje prepovedano, moderator me pa ze tako postrani gleda, da kar skili.... Tu mi moras prej povedat, kaj te zanima: letnik, oprema, max. miljaza...
LP iz Chicaga!
fordalim je napisal/-a:
Ok pošlji mi ceno na pm za :Ford Excursion Limited 6.0 dizel motor ,letnik05-07,z manj kilometri ,4x4 pogon.![]()
pozdrav v Čikago.
fordalim je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:fordalim je napisal/-a:LP chgotom
![]()
lp v Cikago
Tukaj najdes precej o njem: http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Excursion
Osebno mi ni (bil) prevec vsec, je imel res zelo trd in neroden tovornjaski obcutek, za brezpotja pa je tako prstorast. Trenutno je tukaj v ZDA najvecji fordov SUV model Expedition na voljo z bencinskim motorjem 5.4L V8 in 300 konji. Bolj prefinjena izvedenka je pa pod imenom Lincoln Navigator.
Glede cen rabljenih pa ti lahko dam na PM, ker je tukaj oglasevanje prepovedano, moderator me pa ze tako postrani gleda, da kar skili.... Tu mi moras prej povedat, kaj te zanima: letnik, oprema, max. miljaza...
LP iz Chicaga!
Živjo.![]()
Ok pošlji mi ceno na pm za :Ford Excursion Limited 6.0 dizel motor ,letnik05-07,z manj kilometri ,4x4 pogon.![]()
pozdrav v Čikago.
Po forumu brska: Highupthere, mišek in 6 gostov