smash je napisal/-a:nekak sem omejil izbiro na forda mondea 2.0 cdti 130km...
sedel sem namreč v passatu in mi ni toliko ustrezal kot ford...pa tudi dražji je in brez opreme..top limit za nakup je 10.000€
zanima me naslednje...
- na kaj paziti pri fordu ko ga bom kupoval
- nekak sem se napalil na tiptronic, ki se ga tudi dobiti po ugodni ceni, zato me zanima ali bi to imelo kaksne negativne posledice ali je to samo v plus
- gledam 2.0 cdti, 130km, letnike 2004,kilometrino pa okoli 100.000km, zraven pa bi rad čimboljšo opremo
- je to res, da ima ford boljše vozne lastnosti kot passat ter boljšo leog na cesti
- kako je z rjavenjem teh modelov...nekje sem prebral da zna biti to problem
- ima kdo izkušnje z otroškimi sedeži in tem modelom...se da to enostavno vgraditi ali so kaksni problemi
- kako je z ozvočenjem...so standardni zvočniki ok ter ali se da vgraditi kaksne večje zvočnike
ima kdo kakšne slabe izkušnje s temi modeli..nekateri pravijo da so fordi krš
hvala za info
LP
fare je napisal/-a::roll: jooooj ti že malo preveč sprašuješ. Lažje ti svtujemo če se osredotočiš na konkreten avto in to je to, če boš pa preveč vrtal po slabih točkah avtov se ti lahko obrne ker nobeden ni popoln in še tako dober pa prehvaljen avto ti lahko pred pragom zruži in to je to!
Jaz osebno bi ti svetoval kakega japonca Mazda 6 SC. ali Honda ce jo dobis za ta dnar, edino vedi da so rezervni deli dragi!
Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov