Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

smash
Nov uporabnik

Napisal/-a smash So feb 02, 2008 7:33 pm

nekak sem omejil izbiro na forda mondea 2.0 cdti 130km...

sedel sem namreč v passatu in mi ni toliko ustrezal kot ford...pa tudi dražji je in brez opreme..top limit za nakup je 10.000€

zanima me naslednje...

- na kaj paziti pri fordu ko ga bom kupoval
- nekak sem se napalil na tiptronic, ki se ga tudi dobiti po ugodni ceni, zato me zanima ali bi to imelo kaksne negativne posledice ali je to samo v plus
- gledam 2.0 cdti, 130km, letnike 2004,kilometrino pa okoli 100.000km, zraven pa bi rad čimboljšo opremo
- je to res, da ima ford boljše vozne lastnosti kot passat ter boljšo leog na cesti
- kako je z rjavenjem teh modelov...nekje sem prebral da zna biti to problem
- ima kdo izkušnje z otroškimi sedeži in tem modelom...se da to enostavno vgraditi ali so kaksni problemi
- kako je z ozvočenjem...so standardni zvočniki ok ter ali se da vgraditi kaksne večje zvočnike

ima kdo kakšne slabe izkušnje s temi modeli..nekateri pravijo da so fordi krš

hvala za info

LP

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare So feb 02, 2008 8:20 pm

:roll: jooooj ti že malo preveč sprašuješ. Lažje ti svtujemo če se osredotočiš na konkreten avto in to je to, če boš pa preveč vrtal po slabih točkah avtov se ti lahko obrne ker nobeden ni popoln in še tako dober pa prehvaljen avto ti lahko pred pragom zruži in to je to!
Jaz osebno bi ti svetoval kakega japonca Mazda 6 SC. ali Honda ce jo dobis za ta dnar, edino vedi da so rezervni deli dragi! ;)

rini
Novinec

Napisal/-a rini Ne feb 03, 2008 12:17 am

smash je napisal/-a:nekak sem omejil izbiro na forda mondea 2.0 cdti 130km...

sedel sem namreč v passatu in mi ni toliko ustrezal kot ford...pa tudi dražji je in brez opreme..top limit za nakup je 10.000€

zanima me naslednje...

- na kaj paziti pri fordu ko ga bom kupoval
- nekak sem se napalil na tiptronic, ki se ga tudi dobiti po ugodni ceni, zato me zanima ali bi to imelo kaksne negativne posledice ali je to samo v plus
- gledam 2.0 cdti, 130km, letnike 2004,kilometrino pa okoli 100.000km, zraven pa bi rad čimboljšo opremo
- je to res, da ima ford boljše vozne lastnosti kot passat ter boljšo leog na cesti
- kako je z rjavenjem teh modelov...nekje sem prebral da zna biti to problem
- ima kdo izkušnje z otroškimi sedeži in tem modelom...se da to enostavno vgraditi ali so kaksni problemi
- kako je z ozvočenjem...so standardni zvočniki ok ter ali se da vgraditi kaksne večje zvočnike

ima kdo kakšne slabe izkušnje s temi modeli..nekateri pravijo da so fordi krš

hvala za info

LP

Pametna odločitev. Za odgovor na tvoja vprašanja pa uporabi iskanje, je že ogromno napisanega.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Ne feb 03, 2008 10:34 am

fare je napisal/-a::roll: jooooj ti že malo preveč sprašuješ. Lažje ti svtujemo če se osredotočiš na konkreten avto in to je to, če boš pa preveč vrtal po slabih točkah avtov se ti lahko obrne ker nobeden ni popoln in še tako dober pa prehvaljen avto ti lahko pred pragom zruži in to je to!
Jaz osebno bi ti svetoval kakega japonca Mazda 6 SC. ali Honda ce jo dobis za ta dnar, edino vedi da so rezervni deli dragi! ;)

frajer kupuje forda mondea 2.0 cdti 130km, letnik 2004, z cca. 100.000 kilometri. sj je lepo napisal...
Slika

jony
Novinec

Napisal/-a jony Po feb 04, 2008 7:16 am

mal si preber na fordovem forumu. Mondi ma probleme z rjavenjem spodnjega dela vrat, šobami, to je pa tud to.

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner Po feb 04, 2008 7:47 pm

jst ti raj focusa predlagam dobiš zelo lepo ohranjene szi 3/4 manj kilmetri pa še dobr laufajo
Mi imamo trnutno Focus 1.6 TDCi smo ga kupl za 11k z 25k kilometri
teče ko urca resnično

lp

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Po feb 04, 2008 9:28 pm

EMiR je napisal/-a:jst bi vzel passata ker je tako rekoc "nesmrten" lp :)

OMFG

doo
Nov uporabnik

Napisal/-a doo Po feb 04, 2008 9:41 pm

Imam ga jaz, cca 4 mesece l.2004 130 konjskega.Placa da te kap , otroški sedež-lahko daš tri na zadnji sedež vseh velikosti (fiksiraš jih z v. pasovi).Za enkrat gre kot puščica ,lega na cesti je dobra o kakšnem rjavenju niti sledu, ozvočenje je original in dela super(navi-CD skupaj), sam mislm pa da ga boš z realnimi km tam okoli 100k težko dobil.Moj ma 150, prpelov sm ga pa iz D, sam prek oglasa. LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov