RpDany je napisal/-a:za primerjavo da nebomo krtak govorili:
http://www.youtube.com/watch?v=WZdNf0MuRDg
http://www.youtube.com/watch?v=jyU7oqPEFxs
Energetik81 je napisal/-a:Glede porabe pa - sem glihkar preizkusil turo LJ-Bohinj-LJ, tankal prej in potem polno, poraba je bila 5,5L/100. Vožnja pa če se je dalo 100km/h, na AC 115. Tko da je tud poraba nizka. Po mestu pa bi verjetno golf žrl manj.
KARL ABARTH je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Glede porabe pa - sem glihkar preizkusil turo LJ-Bohinj-LJ, tankal prej in potem polno, poraba je bila 5,5L/100. Vožnja pa če se je dalo 100km/h, na AC 115. Tko da je tud poraba nizka. Po mestu pa bi verjetno golf žrl manj.
Glede na tvoj podatek, lahko sklepamo-pričakujemo, da bo GOLF dizel porabil manj kot 4l/100 km.
LP
Ivan36 je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Glede porabe pa - sem glihkar preizkusil turo LJ-Bohinj-LJ, tankal prej in potem polno, poraba je bila 5,5L/100. Vožnja pa če se je dalo 100km/h, na AC 115. Tko da je tud poraba nizka. Po mestu pa bi verjetno golf žrl manj.
Glede na tvoj podatek, lahko sklepamo-pričakujemo, da bo GOLF dizel porabil manj kot 4l/100 km.
LP
Norcipa vi ste nepremičnine 115kmh po AC samo, da se špara aja pa od danes je ta vaš tankič dražji za 2€ na 43litrov hehe
![]()
:P Pa smo spet tam SMRAD + ROPOT+ Nepremičnina Golf 1,2,3 D
KARL ABARTH je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Glede porabe pa - sem glihkar preizkusil turo LJ-Bohinj-LJ, tankal prej in potem polno, poraba je bila 5,5L/100. Vožnja pa če se je dalo 100km/h, na AC 115. Tko da je tud poraba nizka. Po mestu pa bi verjetno golf žrl manj.
LP
Norcipa vi ste nepremičnine 115kmh po AC samo, da se špara aja pa od danes je ta vaš tankič dražji za 2€ na 43litrov hehe
![]()
:P Pa smo spet tam SMRAD + ROPOT+ Nepremičnina Golf 1,2,3 D
Človeku gre verjet na besedo – ima izkušnje z »nepremičnino« – (beri:XANTIO prodaja že … mesecev) – sploh me ne čudi, da mu vse ostalo, kar se premika smrdi in ropota.
Jeza do primerljivega (letnik, stanje … ) GOLF-a dizel, ki se v hipu in za višjo ceno proda je tudi povsem razumljiva.
Je pa dobra (občudovanja vredna) lastnost, da človeku ob tem »črnem humorju« vseeno še vedno gre na smeh in mu ne zmanjka volje, do zbijanja šal na račun boljše (prodaja) konkurence.
Kr pogumno naprej ; boš že našel kupca.
LP
RpDany je napisal/-a:to sem dal gor zarad posta strokovnjaka (prva stran) ko je napiso
da je bolj varen vw.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov