C4V4L13R je napisal/-a:. takole je, JTD je svetlobna leta pred renaultom, ko boš videl dci-ja s prek 200 tisoč, se oglasi
daj dokaze pametnjakovič!!!
FBR je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:pa glih tisti se oglašajo, k največe skrete furajo. takole je, JTD je svetlobna leta pred renaultom, ko boš videl dci-ja s prek 200 tisoč, se oglasi. sta pa drvarnici oba, tako renault kot fiat, če smo že pri tem.
o čem govorim? vsed se noter pa boš vidu. če te ne moti cenena plastika, polmetrski šalthebl, po možnosti miljon čričkov, ga vzami...
sicer z JTD-jem nimaš kj falit, mislsm da je zdele še malo v prednosti pred tdijem (seveda v primerljivem rangu)
lp
Najprej bo treba naredit 1.000 kilometrov s svojim avtom, potem s Fiatom in Renaultom, potem se boš pa oglašal in pametnjekoval. Žal.
Patrik_A3 je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:. takole je, JTD je svetlobna leta pred renaultom, ko boš videl dci-ja s prek 200 tisoč, se oglasi
daj dokaze pametnjakovič!!!
FuriousG je napisal/-a:LOL, kako dober odgovor!Voziš Renault (predvidevam)... že veš kaj je ''dobro''!
![]()
Drgač pa JTD mašince so super. Poraba pri men pri Stilotu okrog 6 do 7, pa ga rad mal poženem. So pa mašince zlo zanesljive... če delaš servise sevede.
lp
FBR je napisal/-a:@C4V4L13R:
![]()
Ja, si povedal... krepko čez 1000km![]()
Sem mel Fiata 1.9 JTD... motor je zakon, notranjost kakršna pač je, periferija motorja obup. Trenutno z Renaultom sem popolnoma zadovoljen s plastiko (ki je, btw, boljša kot pri Fiatu), motor je enako odličen. Opla (katerega vem da imaš) imajo pri punci (vectra) z točno takim motorjem, kot ga imaš ti in vse kar lahko rečem je to, da je enako cenena plastika povsod okoli... da ne bi slučajno poslušal spet o Fiatovi, Renaultovi, Citroenovi,... plastiki napram švabu...
----------------------------------------------------------------------------
ON:
Če boš kupil fiata, boš dobil veliko oprema za relativno majhen denar, zelo dober JTD motor in z nekaj sreče avto, ki se ne bo kvaril. Jaz pač nisem bil te sreče.
Če bi še jaz izbiral med polotom 1.2 in fiatom 1.9 JTD bi bil slednji definitivno moja izbira! Brez pomisleka
PS: @JEREMIJA79: Dej uredi link, ki si ga pripopal v svoj post, kot se spodobi.
hartge je napisal/-a:FBR
Kaksne tezave pa si imel s Fiatom?
poraba?
FBR je napisal/-a:hartge je napisal/-a:FBR
Kaksne tezave pa si imel s Fiatom?
poraba?
Poraba je bila super. 6,1 ne glede na to kaj sem delal... res odlično.
Problemi so bili:
2X sklopka
polsovina
grelne svečke mi niso zdržale niti 4 mesece, da ne bi ena crknila
alternator
tekoči jermen strgal,... vsega se tudi ne spomnim več ...
... pač stvari, ki so mi na dva redna servisa na leto nanesla vsakič vsaj enega izrednega vmes. Daleč pa od tega, da pa je bil avto tako slab... pač je potreboval malo več servisiranja in glede na to, da pooblaščeni servis ni bil drag, je šlo še s toliko manj glavobola vse mimo.
FBR je napisal/-a:@C4V4L13R:
![]()
Ja, si povedal... krepko čez 1000km![]()
Sem mel Fiata 1.9 JTD... motor je zakon, notranjost kakršna pač je, periferija motorja obup. Trenutno z Renaultom sem popolnoma zadovoljen s plastiko (ki je, btw, boljša kot pri Fiatu), motor je enako odličen. Opla (katerega vem da imaš) imajo pri punci (vectra) z točno takim motorjem, kot ga imaš ti in vse kar lahko rečem je to, da je enako cenena plastika povsod okoli... da ne bi slučajno poslušal spet o Fiatovi, Renaultovi, Citroenovi,... plastiki napram švabu...
-
hartge je napisal/-a:Hhmhm vidim da nekateri imate dobre nekateri slabe izkusnje...
Poraba je kar ugodna...
cepraw mi ne gre u glavo kako so lahko italjani tko grdo not nardil
Sej plus je tud da so servisi pocen
Po kolk km spustijo kj duso masine
Po forumu brska: whitee in 10 gostov