marko stare je napisal/-a:Kupi Hondo vsaj veš kaj imaš
zuzek je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:4T itak. Ni debate, tako glede podajanja moči kot glede zvoka.
odvisno!
če hoče živo vožnjo, polno obratov, pospeški.. potem mu 4t sigurno nebo ušeč
SlaYeR je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:4T itak. Ni debate, tako glede podajanja moči kot glede zvoka.
odvisno!
Ni res. Poglej samo koliko novih 2t mašin se še prodaja... Vedno manj. 4t so isto brutalni + večji navor na nizkih obratih, tko da ni treba stalno pumpat.
zuzek je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:4T itak. Ni debate, tako glede podajanja moči kot glede zvoka.
odvisno!
SELJO je napisal/-a:marko stare je napisal/-a:Kupi Hondo vsaj veš kaj imaš
ob takih izjavah mi gre na bruhanje! Verjetno ne veš kaj govoriš in ti je to povedal sosedov polde da je HONDA DI BEST? Sam sem imel ze veliko motorjev od cross do ss večinoma japonce se pravi (honda,suzuki,yamaha no in sedaj še kawasaki) verjel ali ne za nobeno od teh firm ne morem reči, da je slaba ubistvu so vse odlične sicer pa, če podrobno pogledasš najdeš še nekaj delov, ki so isti na vseh 4 znamkah razna stikala itd....Zato neumstne komentarje raje obdrži zase!
SELJO je napisal/-a:ja ce govorimo o 125 so itak vsi enovaljni in v 90% 2t....sveda je razlika v zvoku 2t se dere ko zival sicer ima bol rezek zvok ampak vseeno veliko galsnejsi od 4T. 4t ima sicer mogoce malo bolj globok zvok ampak pri 125 ni za pricakovat kaksne glasnosti :P sicer pa vsi vemo glede na moc kaj pocne 2t power...spomnite se gp 500 2t ko so sli na 1000 4t so postavljali sam za malenkost hitrejse case no sedaj je ze drugace....
SamoK je napisal/-a:Zaj odvisno kak enduro? hard enduro sigurno ni za po 50ih..
No, sem lani nabavo novega KTMa 125 EXC, za zacetnika kot sem jaz prek dovolj.. ceprav po enem letu voznje, je moci za resnejse vzpone ze premalo!
rrezar je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:ja ce govorimo o 125 so itak vsi enovaljni in v 90% 2t....sveda je razlika v zvoku 2t se dere ko zival sicer ima bol rezek zvok ampak vseeno veliko galsnejsi od 4T. 4t ima sicer mogoce malo bolj globok zvok ampak pri 125 ni za pricakovat kaksne glasnosti :P sicer pa vsi vemo glede na moc kaj pocne 2t power...spomnite se gp 500 2t ko so sli na 1000 4t so postavljali sam za malenkost hitrejse case no sedaj je ze drugace....
Je res da 2t ima mocnejsi glas....zadnic so se mimo mene peljali 4-ji endurci enih 450 in nikakrsn glas...vem da je enduro da je bolj za po 5o-ih letahsamo krosii tako 450 mi ni usec glas ...taksen prdajoc je...pa ko se pelje imam obcutek ko da gas sploh nima tiste moci tako pri 2t...vem ko se je moj brat peljal zz mojemu je kar odmevalo po dolinah
![]()
Tok okol tega no...Nevem pac prisegam na 2t...raje tej dam vec benze not se bm sej hitrejs pelo zz vecjim adrenalinom in uzitkom
SlaYeR je napisal/-a:rrezar je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:ja ce govorimo o 125 so itak vsi enovaljni in v 90% 2t....sveda je razlika v zvoku 2t se dere ko zival sicer ima bol rezek zvok ampak vseeno veliko galsnejsi od 4T. 4t ima sicer mogoce malo bolj globok zvok ampak pri 125 ni za pricakovat kaksne glasnosti :P sicer pa vsi vemo glede na moc kaj pocne 2t power...spomnite se gp 500 2t ko so sli na 1000 4t so postavljali sam za malenkost hitrejse case no sedaj je ze drugace....
Je res da 2t ima mocnejsi glas....zadnic so se mimo mene peljali 4-ji endurci enih 450 in nikakrsn glas...vem da je enduro da je bolj za po 5o-ih letahsamo krosii tako 450 mi ni usec glas ...taksen prdajoc je...pa ko se pelje imam obcutek ko da gas sploh nima tiste moci tako pri 2t...vem ko se je moj brat peljal zz mojemu je kar odmevalo po dolinah
![]()
Tok okol tega no...Nevem pac prisegam na 2t...raje tej dam vec benze not se bm sej hitrejs pelo zz vecjim adrenalinom in uzitkom
Ja maš prav, vsak svoj drek hvali in tle notr spadaš tudi tiPoizkusi še kaj drugega, mogoče kakšen 525,530 exc, 4T itak, pa se o moči, navoru in glasu lahko še kaj premisliš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov