Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Otrok in voziček gresta brez težav v vsak avto.
Bolj je pomembna kvadratura in pa layout prtljažnika kot pa dejanski volumen.
bass je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:bass je napisal/-a:
Modus je pa najprej nagravžno grd, potem je počasen in okoren in potem je še enkrat grd. Otrok ti bo cel avto pokozlal, ker je tako grd.
Uglavnem vzemi karavana, če se ti že gre za neko prostornost, boš vsaj avto imel.
Pa prostora tudi več kot v kakem modrekusu ali pa corsi.
OFF: Sprašujem se ali te je kakšna brhka mamica z MODUS-om polnim mularije in tovora iz šopinga za šalo prehitela, pa si v svoji »športni« ALFI ostal z dolgim nosom ? Ali ti je bilo potrebno celo pleničko na »ta zadnji« zamenjat od silnega strahu in presenečenja, da imaš toliko o tovrstnih izkušnjah (kozlanje, drekusu … ) povedat ?
Človek te sprašuje po izkušnjah z MODUS-om oz »… prostoren(družinski) in ne prevelik avtomobil, ki se znajde v mestu … » - tvoje pljuvanje po avtomobilu, ki mu je všeč – zanj po mojem prepričanju nima nikakršnih koristi.
Pa en pameten avto si nabavi, da ti ne bo »ego« uničilo – hitrejših enoprostocev je veliko in vsak dan več jih bo.
ON: Glede odločitve je najbolje, da pregledaš in testiraš – pa se na podlagi vtisov odločiš MODUS:GRAND MODUS
Dobra opcija se mi zdi novi KANGOO, ki je sicer nekoliko dražji (cca 1000 EUR) in večji (cca 20 cm v dolžino) – bi ga pa osebno v tej kategoriji : prostoren(družinski) + RENAULT - najverjetneje izbral.
LP
Napisal sem svoje izkušnje ...
... ker si ti sovražno nastrojen proti italijanom ....
Napisal sem svoje mnenje, in moje mnenje je, da je modus daleč od avtomobila ter da so ljudje, ki ga vozijo brez okusa, menda imam pravico do svojega mnenja, ne glede na to ali je v skladu s tvojim mnenjem ali mnenjem koga drugega?
bass je napisal/-a:Sicer pa ni razloga, da se spuščamo v osebne žaljivke, samo zato, ker si ti sovražno nastrojen proti italijanom.![]()
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
sa je napisal/-a:bass je napisal/-a:Otrok in voziček gresta brez težav v vsak avto.
Bolj je pomembna kvadratura in pa layout prtljažnika kot pa dejanski volumen.
S prvim stavkom se nikakor ne morem strinjati, z drugim se.
1. Ko daš voziček v prtljažnik, ti ostane še nekaj prostora le v karavanih in večjih vozilih, nikakor pa ne v avtomobilih kot npr. astra&co, kaj šele še nižji razred. Današnji zloženi vozički vzamejo relativno veliko prostora. Ko otrok malce zraste, imaš še vedno voziček marelo, ki vzame manj prostora, začneš pa tovoriti razne rekvizite, kot je tricikel, ipd. Seveda se stvari postavijo na glavo, če dobiš še enega otroka, itn.
montblanc je napisal/-a:Sam osebno sem vozil Modusa na testni vožnji in sicer 1,6 16v avtomatik. Sam menjalnik me ni prepričal sam kaj se pa glede prostornosti tiče mu pa ni para. Če boš imel možnost priporočam da ga vzameš s strešnim panoramskim steklom, stvar deluje še bolj prostorna. Sem opazil tudi primitivne komentarje manj inteligentno razvitih ljudi ki se imajo za "splošno merilo estetike"???? Trenutno sem lastnik AlfaRomeo GT 1.9 M-JET DISTINCTIVE še prej GTV. Z boljšo polovico ravno tako iščeva okreten prostoren avto za po mestu in nama je Modus še najbolj všeč. Torej bosta pred hišo stala tako zelo "opevana" Alfa in Modus. Vsake oči imajo svojega malarja sam enim to ne bo nikoli jasno.
Polo78 je napisal/-a:... Ampak še vedno ne bom prepričeval ljudi, da so avti kot npr. Modus, Meriva, Scenic,... grdi, ker kot rečeno vsake oči imajo svojega malarja...
bass je napisal/-a:Kaj ste vsi tok bolani, ko pride otrok pa hitro po enoprostorca, dejte ga no srat.![]()
bass je napisal/-a:Uglavnem vzemi karavana, če se ti že gre za neko prostornost, boš vsaj avto imel.
bass je napisal/-a:Če bom hotel višje sedenje bom kupil land roverja.
ban je napisal/-a:Glede na to da si že ople gledu bi mogu kako merivo pogledat, ta je bolj v rangu modusa kot pa astra/corsa.
monster_d je napisal/-a:Tole z menjavo zarnice da moras demontirat odbijac se pa strinjam, sem ze dvakrat delal tole, najprej desno zarnco pol pa se levo. Zaj nevem ce crkujejo tako pogosto ali pa sem jaz takega v roke dobo
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov