FBR je napisal/-a:Je bla ta debata že najmanj 100X.... VW je pri nas precenjen.
FBR je napisal/-a:@sašo5:
Bi se v vsem strinjal s tabo, razen s tem, da bo tudi v prihodnje merilo. Bil je, to je dejstvo, vendar roko na srce, golf danes še vedno sloni na starih lovorikah in ni od golfa 3 - 4 naprej pokazal praktično nič, razen, za moje pojme, zelo grd facelift na 5-tki.
Tudi 6-tka, po slikah sodeč ne obeta revolucije. Ali bodo skopirali passata ali pa audija. Samo to je še vprašanje. (tudi po slikah je teško reči kakšen bo, glede na to, da kar sem jaz slik videl, je bil vedno prikazan najboljši model (GTI), kar je pa daleč od merila za navadnega. Npr. meni je 5-tka GTI še kar, medtem ko je navaden zadaj z tistim črnim odbijačem na dnu prav svinjsko zavalena grdosija.... MOJE mnenje)
In ravo to slonenje, ga zna tepsti.
KARL ABARTH je napisal/-a:
Hočeš reči, da je glede na dobro prodajo (beri: GOLF se je vedno dobro prodajal) "slonenje" pri konkurenci še občutno večje ?
LP
kolesar je napisal/-a:no pametnjakovič povej kaj je tolk bolšega v golf 4 kot pa v meganu, ki ga dobiš za enaki denar (recimo 8500€) ...
kixs je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Je bla ta debata že najmanj 100X.... VW je pri nas precenjen.
Ziher je nekaj na tem...
Ampak je potrebno imeti celotne podatke:
...
Ce dobis pri Renalutu vec popusta, je potem logicno, da bo prodajna cena rabljenega nizja.
lp
KARL ABARTH je napisal/-a:kixs je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Je bla ta debata že najmanj 100X.... VW je pri nas precenjen.
Ziher je nekaj na tem...
Ampak je potrebno imeti celotne podatke:
...
Ce dobis pri Renalutu vec popusta, je potem logicno, da bo prodajna cena rabljenega nizja.
lp
Če te prav razumem ; ti bi MEGANE, ki si ga dobil s popustom za ceno 14.000 EUR (redna cena 17.000 EUR) po recimo letu dni prodal za 14.000 EUR - (minus) izguba vrednosti v letu dni ?
In ne po logiki dobrega gospodarja : 17.000 EUR - (minus) izguba vrednosti v letu dni ?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov