Jerch_ je napisal/-a:kje piše da moraš delati od 7ih zjutraj 8uR?? niso vsi taki kot ti, ki v sob in nedeljo ležijo doma in se praskajo..
no lahko začnemo kar z ekonomsko f. predavanja ne trajajo 4,5ure pogosto so ločena- to pomeni 1,5ure in potem pol dneva nič in spet. ker obstaja več terminov- ker je ogromno vpisanih študentov si lahko sestaviš koncentriran urnik in si potem skoraj 5dni na teden prost, no alpa vsaj 4- da nebo kdo rekel da pretiravam.
govorim pa iz lastnih izkušenj- torej če nisi len in nevošljiv, kar je večina slovencev, potem se da organizirati in imeti dobre ocene in lepo služiti. mimogrede, če si sposoben lahko že na faksu dobiš delo za kar lep denar
IN VERJEMI MI DA TAM UPOŠTEVAJO DA MORAŠ HODITI NA PREDAVANJA IN še nekaj predvsem spoštujejo trud in te ne zaposlijo na podlagi debeline žepa, vrednosti avta ampak na podlagi znanja!!!
to pa pomeni da če si priden študent, marljiv lahko tudi lepo služiš.. če ti pa pri tem še mamica kaj doda si pa lahko kupiš še kakšne fedre, feltne itd.. in verjemi mi da mamice in očkoti takemu otroku z veseljem dajo, če le imajo.
boš še gledal na svet tako ozko? ali boš pomislil da študent v spedenanem avtu je lahko tudi tak? nevem, koneckoncev tudi vsak, ki se vozi v novem porscheju ni tajkun in ni nujno da krade.. ali imaš tam podobno mnenje?
AMEN pod tole
primozek69...
Lej stvar je taka, da četudi bi kupoval Aston Martina in bi mu stari plačeval obroke to ni tvoja stvar. Pač mu AX ni všeč. Poznam nič koliko ljudi, ki še nimajo avta pa ne zarad tega ker si ga ne morejo kupit ampak ker bi si radi kupli točno določenega

In ja če mu bo teta kupovala felge za rojstni dan mu jih bomo pomagali zbrati če bo tako želel, ali pa naj bomo tipični slovenci v stilu:" prokleto malo pezde, js še jugeca nism mel k sm bil tok star k on , kaj šele AX"...
Drugače pa se očitno eni sploh ne zavedate, kolk lahko študent zasluži(sem podobne očitke doživel pred kratkim

) Js sm delal leto in pol v firmi xy, kjer sm začel s 3,5 eura na uro. Bil sem priden, naredil vse kar so mi naročili in lej ga še pred koncem leta sm imel plačo malce več kot 5eur/h. Zadnje mesece pa sm imel 6,13/h. Delal sem 4 dni na teden in vsako drugo soboto. Po faksu popoldne. Potem sem dobil novi urnik v šoli in sm pač delal samo še 4 ure na dan pozno popoldne. Kakorkoli niti ne razlagam več, ampak lahko sm si prvoščil servise avta, registracijo, felge, žuranje, morje, poleti najemnino na morju, punco sem lahko peljal tudi na tortico na bled če nama je tko pasalo, ker mi pač ni blo panike tankat 40eurov

Kakorkoli mislim da si dojel

.. Tko da avtor teme kr v nakup, če si siguren v svoje finančne zmožnosti, glej pa raje avte še en razred nižje ala Saxo,C2 ipd. ker boš dobil novejšega

In ne sekiraj za takšne fauš izjave :P Če ti bodo plačali starši pa še toliko bolje, da bi bilo čimveč takih
p.s. primozek69 še to, najverjetneje če boš mel dovolj denarja in 18letnega mulca predvidevam, da mu boš kupil največjo gajbico možno(ne leti na AXa sploh

)
V Sloveniji je kr moto ratu:" Sm kr boljše volje k vidim, da ma kdo manj k jst."
p.s.2 Tut takrat sem imel Alfo , ki sem jo servisiral le z original deli