Ja nekak mi ustreza avtek, pa še financiranje sem si malo prekalkuliral pa kilometrina mi ustreza. Tak da zdaj še morem mojo kolo spravit v prodajo, pa da si pol polog pokrijem, pa registracija za leto dni da si kar odplačam v enem obroku, da mam s tem mir.
Zdaj morem samo videt če bom še ostal tu ko delam, al bom šel za sebe. Bil zadnjič s fotrom na zvezi pa reko, da ma za mene eno vredi ponudbo, da grem za sebe če čem, te pa bomo vidli. Da sem zazihran finančno. Ker trenutno bi šlo malo tesno skoz, ampak želja po avtu prevlka, da bi se mu odreko. Ne mislim pa it v minuse, pa za žemljico še tud more bit ne hehe
Samo bo pomojem avto ta prej prodan, ko pa jaz mojega spravim v prodajo. Pa če že kupujem zdaj, bo za nekaj časa avto moj, tud zarad odplačevanja, ker ne mislim avta prej stran dat kot ga odplačam tak kot je to pri dost folka. Mi tiščijo v prodajo avte leto dni stare, pa 7 let leasinga. Biseri.
Zato tud gledam da ma čimanj kilometrov da bo za en čas.
Sašo hvala za info. Bom ga kontaktiral Poršejčkovega ateja ko bom tak daleč, pa če bo še avto sploh v prodaji.
A tega passata ko ga ma, je tam kupil? Tisti passat je full lep pa v nuli je avto.