Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So jun 07, 2008 12:35 pm

če te stvari sovražiš potem imaš bolj malo avtov za izbrat. in sledje ki si naštel ne ustraze niti enemu kreteriju.
gassssssssssssssssss

bobsaap
Nov uporabnik

Napisal/-a bobsaap So jun 07, 2008 1:01 pm

hejho je napisal/-a:ta tema je stara dve leti :!: :?:

Kaj ima veze koliko je stara tema? A bi bilo bolje da odprem isto temo, z enakim naslovom, le zato da nebi bila stara 2 meseca??? Mislim, da je to najmajn pomembno, koliko je stara tema,...

Skratka,...vsi avtomobili, ki sme jih naštel torej pokajo, škripajo, oz so od znotraj narejeni bolj slabo,...?

Katerega od naštetih bi pa vseeno svetovali in katerega ODSVETOVALi in zakaj? In med tiste bi dodal, še kakšno Fiesto in Focusa (Forda skratka), ampak nevem kak se kaj ti Fordi v takem cenovnem razredu obnašajo,...!

Uporabniški avatar
damek1a
Novinec

Napisal/-a damek1a Ne jun 08, 2008 10:14 pm

Da nebom nove teme odpiral, bom tudi jaz tukaj vprašal. Iščem avto v tem cenovnem rangu - tam do 5k. Da je udobje, nizki stroški, ipd. Obvezno Japonec - najraje honda, vendar so precej drage :evil: Razni renaulti, fiati ipd. me ne zanima...
Najraje bi mel accorda tam 99 ali več ali kaj v tem rangu od druge znamke. Ve kdo za kak dober tak avto, ki se prodaja?

Drugo vprašanje - kam s starim avtom? Pripravljen sem ga dati pod ceno, samo da nimam posla z nekimi oglasi, folkom ki skuša zbijati cene, ipd., ker mi je to res mučno. So kake firme, ki vržejo $ in se potem sami zajebavajo s prodajanjem oz. kako se znebite starih avtov?

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Ne jun 08, 2008 11:06 pm

damek1a je napisal/-a:Da nebom nove teme odpiral, bom tudi jaz tukaj vprašal. Iščem avto v tem cenovnem rangu - tam do 5k. Da je udobje, nizki stroški, ipd. Obvezno Japonec - najraje honda, vendar so precej drage :evil: Razni renaulti, fiati ipd. me ne zanima...
Najraje bi mel accorda tam 99 ali več ali kaj v tem rangu od druge znamke. Ve kdo za kak dober tak avto, ki se prodaja?

Drugo vprašanje - kam s starim avtom? Pripravljen sem ga dati pod ceno, samo da nimam posla z nekimi oglasi, folkom ki skuša zbijati cene, ipd., ker mi je to res mučno. So kake firme, ki vržejo $ in se potem sami zajebavajo s prodajanjem oz. kako se znebite starih avtov?

kak avto pa maš za prodat ?
Sicr pa newem kateri avto bi ti svetoval...
Jas naprimer svojga prodajam za okol 4300 ampak žal ni japonec :P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov