Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

lacen
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a lacen Sr apr 16, 2008 5:27 pm

MacTron je napisal/-a:@abbe: se popolnoma strinjam in sem tudi dodal taksen svetovan komentar ...vendar
to kar pravis sedaj je pa le potencirana potuha... pa naj se slisi se tako cudno vendar
ce pomislis se na nekaj ...nima niti izpita tukaj je se en ČE ampak to je ze druga zgodba
vseeno je pri taksnih okoliscinah (postih) dobro opozoriti na tiste slabe strani... zal

glej saj si vse vredu in prav napisal. saj sem reko da bom najprej izpit naredo potem pa kupo, pa saj dobro da ste me opozorili, vendar me nebi rabli.jaz sem samo vprasal kje dobit tale avto..ce se kdo ve kaj vec info naj kr napise.hvala

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr apr 16, 2008 6:58 pm

če že maš tok usekanga fotra (pa ne to vzet kot žaljivko), da ti bo kupu 200 konjsko mrcino, naj ti potem vsaj nekaj mal večjega, težjega pa bolj kompaktnega...slaba tona in 200 konjev, težka naduta najstniška noga in -0 izkušenj je prav nič kaj dobra kombinacija, pa glej, mam js glih tko 18 let ;)

očitno si izpostavljač, rad vidiš da si v centru pozornosti, da strmiš k temu, to se vidi že iz tvojega prvega posta, ker če bi sam zase vedu in lahko trdu, da maš tolk pameti da ne misliš tiščat brezveze, se nebi predstavu kot (predvidevam) 18 letnik, ker bi lahko pričakoval odziv ostalih forumašev...

pa še tole: govor ti komur hočeš, da boš po pameti vozu, s takim avtom da maš tisto žilco ne moreš enostavno ne moreš po pameti vozit

srečno sicer na cesti, samo rajši ne komentiram, da se kje vame prpičiš...

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Sr apr 16, 2008 7:09 pm

samo to lahko rečem... havla bogu da maš malo več denarja na rapoloago, in nisi kot večina najstnikov ki kupijo za tiščat honde civic vti, pa crx....drugač pa sem mnenja... z vsakim avtom lahk nardiš karambol, in sem ziher da se zavedaš kaj se lahko zgodi močan avto+neizkušenost in da neboš izival usode... pa veliko sreče pri nakupu....

lacen
Nov uporabnik

Napisal/-a lacen Sr apr 16, 2008 9:32 pm

zaj me ze nekaj mantratirate vsi.pa kaj vas briga kako bom z avtom delal pa kolko sem star, jas sem samo vprasal kje dobit to zadevo.
ma foter golfa 5 gti pa mi ni prevec vsec, ceprav je mocen, rajsi mam nekaj bol manjsega pa cenejsega in seveda mocnega :D

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Sr apr 16, 2008 9:48 pm

hudo ko te stari financira:D predvidevam da stroskov nebos sam kriv:D v tem primeru bi jaz tut vozil kaj mocejsega ja:D

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Sr apr 16, 2008 9:52 pm

Jst tud predvidevam da stroškov vsega ne bo sam kriv pa jih bo fotr financerov :D Tako bi vsak vozu tak avto :D Sicer pa nej fant kupi kar hoče,pač to je čsit njegova stvar,če se bo fentov se bo,če se ne bo se ne bo,pač kokr mu je namenjen :D ne vem zakaj vsi tak halo delate s tega kaj bo kdo vozu pa kdaj,nej vsak vozi tisto kar mu paše pa je :D

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Sr apr 16, 2008 10:03 pm

lacen kaj pa kaki megane RS ne bi bil ok? Za moje pojme nikakor ne sodi skupaj majhen avto in močan motor. To je pomoje enako kot so nekoč bili swifti gti.
Clio je v mojih očeh za punce za vozit po mestu...Kupi si raje malo večji avto. Boš mel več mesta za prevažat kolege(očitno se rad izpostavljaš), več prostora za prtljago pa še bol varno bo.

Da pa govoriš kako si se že peljal z RSom? Že tukaj se vidi, kake boš delal z novim avtom. Ne bom se čudil, če bom na forumu bral kako en z RSom divja po MB.

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Sr apr 16, 2008 10:23 pm

To je vse res da je več možnosti da se kaj zgodi z močnejšim avtom .. ampak če divjaš z cliom 1.2 ali pa rs.. lahko v obeh primerih zletiš s ceste! .. po mojem mnenju je vseeno kako močen je prvi avto, saj če glava ni na mestu lahko povzročiš prometno tako z 1.2 kot z rs.. Sem tudi sam voznik začetnik in imam izpit 7 mesecev. Sem imel za prvi avto peugeot 206 S16, sem ga potem prodal in kupil hyundai coupe 1.6 ( to nikamor negre :P ) nato sem še tega prodal in imam sedaj 4 mesece peugeot 406 2.0 turbo pa sem samo s tem sedaj nareddil 14000 km .. nemorem reči da sem izkušen voznik niti približno, ampak sem se pa že rešil iz par situacij na cesti ki bi se lahko drugače končale. Svetujem ti le pamet v glavo pa nemore biti nič narobe tudi če imaš 300 KM !

LP!
Zadnjič spremenil _BuLLet_, dne Sr apr 16, 2008 10:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
yolle
Nov uporabnik

Napisal/-a yolle Sr apr 16, 2008 10:24 pm

blind3k je napisal/-a:lacen kaj pa kaki megane RS ne bi bil ok? Za moje pojme nikakor ne sodi skupaj majhen avto in močan motor. To je pomoje enako kot so nekoč bili swifti gti.
Clio je v mojih očeh za punce za vozit po mestu...Kupi si raje malo večji avto. Boš mel več mesta za prevažat kolege(očitno se rad izpostavljaš), več prostora za prtljago pa še bol varno bo.

Da pa govoriš kako si se že peljal z RSom? Že tukaj se vidi, kake boš delal z novim avtom. Ne bom se čudil, če bom na forumu bral kako en z RSom divja po MB.

točn tko
naroč Megane RS dci pol boš pa _ar --če te bo kdo financiral
lp
yolle
SlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 16, 2008 10:38 pm

najprej bum okol tega kako nemore met zacetnik mocnega avta,zj se je pa se lepa slovenska posebnost pokazala.fovsija/nevoscljivost.kva a vam je krivo da mu bo fotr kupu bolsi avto kokr ga mate pa vi.mu ne morete prvoscit?fak.
@blindek o kaksnem izpostavljanju govorimo99%zensk ne vidi razlike med 1.2 pa rs-om.
vse zenske pa vejo kva je bmw.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr apr 16, 2008 10:40 pm

itak keš pičoze ko šaltat ne znajo še manj pa tankat
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr apr 16, 2008 10:47 pm

že v štartu si naredu napako, ker si omenu, da boš pravkar naredil izpit.
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr apr 16, 2008 10:50 pm

ja jz ko sm po pravilih vozu 206 1.4 hdi u avtošoli kasnej sm se pa usedu u mojo bivš petko ko je mela frgzr z elekt.dizo sm mislu da mam raketo ;) ;) ko to se je vrtel do onemoglosti :twisted:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Če apr 17, 2008 6:05 am

Prvi avto, s katerim sem precej prevozil je bil 3.0 V6, ki sem ga vozil že vse od 17 leta. Vsak najstnik se tudi ne ubije z hudo konjenico.

Lp

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Če apr 17, 2008 6:51 am

Kupi tisto kar ti paše. Ko se pa boš vsedu v avto si pa prej še tole malo poglej.

http://www.albertastars.com/posts.php?forum=4&topic=620

Upam, veš kaj mislim.

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Če apr 17, 2008 7:52 am

Ja najbolje bi bilo, da do 30 leta ne kupiš avto :roll:

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Če apr 17, 2008 2:01 pm

Saj ni problem, če mu bo oče kupil tak avto, čeprav si upam trditi, da ni najbolj premislil, ko je odobril takšno potezo - iskanje takega avta za lastnega sina, ki še niti izpita nima :oops: . Da le ne bo čez kak čas jokal kje ob preranem grobu, če se kaj takega zgodi je za mene oče več kriv kot sam sin, ker mu v bistvu kupuje trugo na kolesih.
Glavni problem je, če pride do česa takega, lahko bilo kdo izmed nas nastrada, ki v danem trenutku takemu pripelje nasproti. To je problem, ker lahko ubije nedožnega človeka. Si predstavljate, se pelje ena cela družina lepo po pameti potem ti pa prileti nasproti en tak. V sekundi lahko ubije celo nič krivo familijo. V takem primeru bi dal fotra v zapor!!!
Pa goviri, da ne bo divjal, mislim to govori, ko še niti izpita nima. Zakaj bi pa potem mel tak avto?

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če apr 17, 2008 2:11 pm

lušten avtočk, ga ima kolega...
zanj smo ga iskali dobre pol leta... v sloveniji ga težko dobiš takega kot iz trgovine...
za kolega smo ga ;)

drugače pa tujina
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če apr 17, 2008 3:04 pm

mišek je napisal/-a:Saj ni problem, če mu bo oče kupil tak avto, čeprav si upam trditi, da ni najbolj premislil, ko je odobril takšno potezo - iskanje takega avta za lastnega sina, ki še niti izpita nima :oops: . Da le ne bo čez kak čas jokal kje ob preranem grobu, če se kaj takega zgodi je za mene oče več kriv kot sam sin, ker mu v bistvu kupuje trugo na kolesih.
Glavni problem je, če pride do česa takega, lahko bilo kdo izmed nas nastrada, ki v danem trenutku takemu pripelje nasproti. To je problem, ker lahko ubije nedožnega človeka. Si predstavljate, se pelje ena cela družina lepo po pameti potem ti pa prileti nasproti en tak. V sekundi lahko ubije celo nič krivo familijo. V takem primeru bi dal fotra v zapor!!!
Pa goviri, da ne bo divjal, mislim to govori, ko še niti izpita nima. Zakaj bi pa potem mel tak avto?

samo v tem je stvar

lacen
Nov uporabnik

Napisal/-a lacen Če apr 17, 2008 6:08 pm

ne mi zaj z megani pa golfi pa takimi zadevami gnjavit. povem lahko samo da avta nebom mel za sminko in se delal s tem frajerja.ce bi htel bi mi foter kupo Q7 zarad mene pa ga nocem, ker sem skromen clovek ki hoce mali avto, kolkotolko primerno ceno in z mocno masino.me razumete zaj? :D
na masine se picke sploh ne spoznajo glavno da da frajer bmw vozi in si mislijo pol waaaaau bemfo ma...in ze gredo...
drugace pa ne zamerim ce ste me poducili o divjanju. :shock:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov