adis je napisal/-a:danes te lahko vsakkdo obrne čez kar se tiče avtomobila...najbolje je kupiti avto od "znanca,prijatelja" itd....no vsekakor pa sama preveritev avtomobila na ustreznih inštitucijah ne škodi ( imaš firmo v slo, ki se s tem ukvarja seveda jim zato tudi nekaj plačaš za storitve. oni ti preverijo in pregledajo avto od a do ž)
mišek je napisal/-a:adis je napisal/-a:danes te lahko vsakkdo obrne čez kar se tiče avtomobila...najbolje je kupiti avto od "znanca,prijatelja" itd....no vsekakor pa sama preveritev avtomobila na ustreznih inštitucijah ne škodi ( imaš firmo v slo, ki se s tem ukvarja seveda jim zato tudi nekaj plačaš za storitve. oni ti preverijo in pregledajo avto od a do ž)
Katera firma je to in koliko potem to stane? Kaj to pogledajo, če s papirji vse štima ali tud fizično avto pregledajo? Kje je pa garancija, da je ta firma poštena?
mišek je napisal/-a:Lahko daš kakšen kontakt od njih? Mogoče pride kdaj prav.
Na kak način potem to poteka? Jim poveš za kateri avto se zanimaš potem pa ga oni pregledajo? Pa koliko imajo reakcijski čas, drugače ga lahko že prej prodajo preden se sploh kdo zgane.
Jaz bi ga osebno prvo kupil raje od kakega kolega, znanca ali druzine. Šele potem bi se odločil za avto iz uvoza. Ni pa vseeno kdo ti ga pripelje in tujine. en tip ki nima pojma in bi samo rada malo zaslužil na tebi ali pa profiji ki jim je stalo do tega da dobis dober avto in po možnosti da se spet obrnes na njih ko boš spet rabil mašino.Courage™ je napisal/-a:Stari, prvo mu priporocas podjetje ki avte vozi iz Nemčije, pol pa v istem postu govoris naj kupi avto slovenskega porekla ?
Senad je napisal/-a:neda se mi brat cele teme, bom kr napisal moje mnenje.
kupil avto od AVTO JARC v mb, pa potem ugotovil neke nepravilnosti v prevoženih, oni trdijo da ni res bla bla bla...
prodal 2 tourana eni manjši avtohiši v okolici mb, (oba prodal v roku 1 tedna) in pogledam čez par dni na internet, in piše naslednje:
prevoženi km pri prvem avtu: 128 000 REALNI KM, SUPER AVTO BLA BLA (jaz prodal z 159 000km)
prevoženi km pri drugem avtu: 115 000 Realni km, super ohranjen ovo ono... (jaz prodal z 165000km)
sm poklical za finto, in vprašal o touranih, je začel kak je kupil od njegovega prijatelja dobrega, in da so avti super, vse ok, servisi delani, ma skratka odlični avti... katastrofa kaj počnejo.
kixs je napisal/-a:Na zalost se ne mores na nic zanesti.
Najbolje je, da pripeljes kaksnega kolega serviserja/kleparja, da avto pred nakupom pregleda ali pa da peljes na uradni servis, kjer ga priklopijo na racunalnik. Sicer iz raculanika lahko bolj natancne podatke dobi samo pri novejsih avtih. Pri starih pa samo kaksno je trenutno stanje in ne cele zgodovine.
lp
Tota: http://www.avtojarc.si/AudiBoy je napisal/-a:Senad je napisal/-a:neda se mi brat cele teme, bom kr napisal moje mnenje.
kupil avto od AVTO JARC v mb, pa potem ugotovil neke nepravilnosti v prevoženih, oni trdijo da ni res bla bla bla...
prodal 2 tourana eni manjši avtohiši v okolici mb, (oba prodal v roku 1 tedna) in pogledam čez par dni na internet, in piše naslednje:
prevoženi km pri prvem avtu: 128 000 REALNI KM, SUPER AVTO BLA BLA (jaz prodal z 159 000km)
prevoženi km pri drugem avtu: 115 000 Realni km, super ohranjen ovo ono... (jaz prodal z 165000km)
sm poklical za finto, in vprašal o touranih, je začel kak je kupil od njegovega prijatelja dobrega, in da so avti super, vse ok, servisi delani, ma skratka odlični avti... katastrofa kaj počnejo.
kaj pa je to zaena avtohisa?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov