Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

TOMA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOMA To maj 13, 2008 1:02 pm

deki988 je napisal/-a:
TOMA je napisal/-a:Tisto 1997/2000 pomeni, da je bil verjetbno leta 2000 pripeljan iz tujine.

Verjetno ne bom povedal nič novega; kilometri niso niti pod razno realni. Ne pri prvem ne pri drugem. Črni jih ima po moji oceni 500k +

Drugi avtomobil(viola barve) je moj avto! Po čem pa ti tako sklepas da km niso realni če lahko vprašam? ...če nisi kje daleč od Nove Gorice, pridi pa si oglej in pa sprobaj avto. Pol pa dej kar neko izjavo! :roll:
Al si mogoce kakšen vedeževalec da lahko kar sodis po slikah :?: :lol: :lol:

L.p. Dejan

Ne, sem bil pa lastnik, kar nekaj BMWjev in vem kako izgleda obraba usnjenih sedežev pri 169k.

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Kraj: N. Gorica

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 2:18 pm

TOMA je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:
TOMA je napisal/-a:Tisto 1997/2000 pomeni, da je bil verjetbno leta 2000 pripeljan iz tujine.

Verjetno ne bom povedal nič novega; kilometri niso niti pod razno realni. Ne pri prvem ne pri drugem. Črni jih ima po moji oceni 500k +

Drugi avtomobil(viola barve) je moj avto! Po čem pa ti tako sklepas da km niso realni če lahko vprašam? ...če nisi kje daleč od Nove Gorice, pridi pa si oglej in pa sprobaj avto. Pol pa dej kar neko izjavo! :roll:

L.p. Dejan

Ne, sem bil pa lastnik, kar nekaj BMWjev in vem kako izgleda obraba usnjenih sedežev pri 169k.

Poišči bmw-ja ka ma 100t prevoženih oz tam do 200t pa poišči enega od 400t prevoženih pa boš videl da več al majn ni razlike, na SLIKAH pa sploh ne mores videt! :evil: ...kar se tiče usnja mislim!

TOMA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOMA To maj 13, 2008 11:38 pm

deki988 je napisal/-a:
TOMA je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:

L.p. Dejan

Poišči bmw-ja ka ma 100t prevoženih oz tam do 200t pa poišči enega od 400t prevoženih pa boš videl da več al majn ni razlike, na SLIKAH pa sploh ne mores videt! :evil: ...kar se tiče usnja mislim!

Verjemi mi, da je velika razlika. No recimo, tale avto ima na oko realne kilometre
( enako kot tvoj) http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2038414#. Pa ja ne boš trdil, da ne vidiš razlike med voziloma.
Ni variante, da boš našel BMWja z realnim 400k na avtonetu, zato ker imajo vsi čudežno tam od 150k do 200k.

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 Sr maj 14, 2008 8:51 am

TOMA je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:
TOMA je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:

L.p. Dejan

Verjemi mi, da je velika razlika. No recimo, tale avto ima na oko realne kilometre
( enako kot tvoj) http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2038414#. Pa ja ne boš trdil, da ne vidiš razlike med voziloma.
Ni variante, da boš našel BMWja z realnim 400k na avtonetu, zato ker imajo vsi čudežno tam od 150k do 200k.

to je avto od prvega lastnika, ka je videt da je bilo ahtano-človek moj avto je star 11 let in je več al majn pri prejšnjem lastniku bla stalno mestna vožnja.... (SE PRAVI NOTER PA VEN) ...jst se vedno stojim za tem da avto moras videt pa pol ocenit, to prek slik je kar nekaj... :roll:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne maj 18, 2008 6:18 am

deki988 je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:Evo realna cena teh 523i je okol 3500€ do maxx 4000€ ga je ROTO prodajal za 3700€ letnik 97/98 je bilo okol 1500 ogledov :D Ne pretiravat no s cenami ker to ni realno :)
Pa če menjaš luči z drugimi in jih nisi prej razbil bi jih jaz dal zraven :idea:

Sam jst res nevem kaj mas tolko proti BMW-eju. Že za moj avto si enkrat prej napisal da ni vreden več kot 3500e... :?:
Primerjaj isti letnik tvojega Citroena pa zberi bilo kaksen model BMW-ja, pa niti blizu si nebosta bila! Problem je da BMW-ja si nemore vsak privoščit neglede na letnik! :evil:

To sem čakal imam dve Xantii po 260 . 000 km vsaka pa se grem stavit, da so boljš ko ta vaša jaja od BMW prodaj ti svoj ego ( BMW ) s takimki km :idea: niti pod razno in niti za 2000€ se ga ne rešiš LOL pa še nekaj za obe XA nisem dal več kot pa 2500€ torej tudi nimam kaj izgubiti :D Razmišlajte racionalno, pa to je samo moje mnenje :D
Ja pa se vpašate zakaj si ga ne privoščimo
1. zbiti km vsaj za polovico
2. precenjenost glede na ponudbo
3. precenjeni rezervni deli
4. kraja le teh za tiste , ki še tolk € nimajo recimo okol 4000€
lahko še kaj dodate :idea: 8)

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 Ne maj 18, 2008 11:08 pm

Ivan36 je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:Evo realna cena teh 523i je okol 3500€ do maxx 4000€ ga je ROTO prodajal za 3700€ letnik 97/98 je bilo okol 1500 ogledov :D Ne pretiravat no s cenami ker to ni realno :)
Pa če menjaš luči z drugimi in jih nisi prej razbil bi jih jaz dal zraven :idea:

Sam jst res nevem kaj mas tolko proti BMW-eju. Že za moj avto si enkrat prej napisal da ni vreden več kot 3500e... :?:
Primerjaj isti letnik tvojega Citroena pa zberi bilo kaksen model BMW-ja, pa niti blizu si nebosta bila! Problem je da BMW-ja si nemore vsak privoščit neglede na letnik! :evil:

To sem čakal imam dve Xantii po 260 . 000 km vsaka pa se grem stavit, da so boljš ko ta vaša jaja od BMW prodaj ti svoj ego ( BMW ) s takimki km :idea: niti pod razno in niti za 2000€ se ga ne rešiš LOL pa še nekaj za obe XA nisem dal več kot pa 2500€ torej tudi nimam kaj izgubiti :D Razmišlajte racionalno, pa to je samo moje mnenje :D
Ja pa se vpašate zakaj si ga ne privoščimo
1. zbiti km vsaj za polovico
2. precenjenost glede na ponudbo
3. precenjeni rezervni deli
4. kraja le teh za tiste , ki še tolk € nimajo recimo okol 4000€
lahko še kaj dodate :idea: 8)

Ja jst bom dodal! Še vedno ustrajam da si ga ne mores privoščit zato tud voziš tist kontener... Če bi si ga pa lahko bi ga pa mel!
Moj servis stane približno kot tvoj avto!!
Aja, pa nisem reku da ga ne mores kupit ampak DA SI GA NE MORES PRIVOŠČIT! :idea:
Ampak jst se tle ne mislim pogajat ker mi je neumno, povedal sem ti pač dejstvo!
Pa brez zamere!
;)

L.p. Dejan

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Sr maj 21, 2008 4:36 pm

Ej ni panike sam sem pa glih danes skeširal za mojo VSX 300€ takoj in za celih 100.000 km mira :P tako, da res ne rabim BMW 8)
A si ga že zamenu za MB a ??? :lol:
Samo bom si pa enkrat kupil takega 523i Touring AT menjalnik Srebrne barve boš videl pa tudi za servise bo, pač prevozim ene 25.000km leto :D samo bo od 1. lastnika prav zaradi dragega vzrdževanja :idea:

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 Sr maj 21, 2008 5:02 pm

Ivan36 je napisal/-a:Ej ni panike sam sem pa glih danes skeširal za mojo VSX 300€ takoj in za celih 100.000 km mira :P tako, da res ne rabim BMW 8)
A si ga že zamenu za MB a ??? :lol:
Samo bom si pa enkrat kupil takega 523i Touring AT menjalnik Srebrne barve boš videl pa tudi za servise bo, pač prevozim ene 25.000km leto :D samo bo od 1. lastnika prav zaradi dragega vzrdževanja :idea:

Ne nism ga zamenju za MB... Pa tud nevem če bom, SM PONOSN DA MAM BMW-ja!! :lol:
Pa res brez zamere, jst se ne mislim gregat z nobenim, ko se boš odločil za nakup 523i ti lahko posodim svojga da sprobas če ti bo ušeč-lohk da te BMW ne bo navdušu... :D Aja pa automatic ti odsvetujem, ker so tud meni odsvetovali.... :D

L.p. Dejan

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Sr maj 21, 2008 5:07 pm

meni pa so ga priporočali :) (saj pri dizlu) :P

najbojše oboje sprobati

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 Sr maj 21, 2008 5:10 pm

blind3k je napisal/-a:meni pa so ga priporočali :) (saj pri dizlu) :P

najbojše oboje sprobati

Ja kej vem, avto ma tud že svoja leta, tako da če ti gre falit se nebo lih splačalo dat par tisoč evrov za en menjalnik...
Pr novejšemu pa vse kakor automatic oz. tiptronic!

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Sr maj 21, 2008 6:21 pm

Ja bo moral biti kar letnik 00 do 03 , če bo to letos kar malo dvomim sem glih na hitro zaslužu 2 jurja pa so že svanuli :twisted: :roll: Za to pa pravim, da so malo precenjeni, če bi imeli okol 3 do 4 jurje € ceno do letnik 99 se bi jih še več prodalo, tako pa samo gledaš pa si svoje misliš kdaj že bo :roll: :-P

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 Sr maj 21, 2008 8:19 pm

Ivan36 je napisal/-a:Ja bo moral biti kar letnik 00 do 03 , če bo to letos kar malo dvomim sem glih na hitro zaslužu 2 jurja pa so že svanuli :twisted: :roll: Za to pa pravim, da so malo precenjeni, če bi imeli okol 3 do 4 jurje € ceno do letnik 99 se bi jih še več prodalo, tako pa samo gledaš pa si svoje misliš kdaj že bo :roll: :-P

Ja 523i so bli še letniki 2000 če se ne motim, ker pole so bli tisti 520i z 2.2 motorjem pa 170 km. Ja sej jih dobis po tri štiri tisoč samo kaksne... :lol:
Aja pa dodal sm te na MSN-upam da te ne moti... :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov