Vozil sem tud Polo 1,4 60KM in gre po števcu dobrih 160 po ravnem, tko za 75KM gre mogoče 10km/h več...
Gregamax je napisal/-a:To sploh ni res da je za na avtocesto neuporaben! mi smo bili štirje v mojem avtu plus klima je bila prižgana pa je šel po števcu in po ravnem brez problema 210 km/h a ko sem bila sam not je šel po števcu 230 km/h po ravnem! Prej sem pa imel polota 1.4 60 KM in je imel 200 na števcu in prav tolko je števec na avtocesti kazal samo to je šlo v dolino! Je pa res da je pri tej hitrosti zelo žejen!
Dr.M3 je napisal/-a:Pa kakšni števci so v Škodah in VWjih če vam pri enem takem mlinčku kaže po števcu 230. Pa to fejka za 20% LOL
Energetik81 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Pa kakšni števci so v Škodah in VWjih če vam pri enem takem mlinčku kaže po števcu 230. Pa to fejka za 20% LOL
Ne za 20% ampak za 35%... Ne Polo Classic 60KM gre dobrih 160/h...ne pa 200![]()
@aklan86: če je zate 90km/h jajcanje, je to malo smešno. To je čisto lepa potovalna hitrost, ki jo na naših zabasanih cestah težko dosežeš. In pri tej hitrosti v 5. prestavi nima tak motor kaj žreti več kot 6L.
Energetik81 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Pa kakšni števci so v Škodah in VWjih če vam pri enem takem mlinčku kaže po števcu 230. Pa to fejka za 20% LOL
Ne za 20% ampak za 35%... Ne Polo Classic 60KM gre dobrih 160/h...ne pa 200![]()
@aklan86: če je zate 90km/h jajcanje, je to malo smešno. To je čisto lepa potovalna hitrost, ki jo na naših zabasanih cestah težko dosežeš. In pri tej hitrosti v 5. prestavi nima tak motor kaj žreti več kot 6L.
Dr.M3 je napisal/-a:pozabljate da ta polo, ki gre 230 po ravnem, žre tudi manj kot 5 litrov na 100km...škoda, ko drugi ne znajo narditi takega motorja.
lol a ti to resno? :P Mater si me nasmejal.
To sploh ni res da je za na avtocesto neuporaben! mi smo bili štirje v mojem avtu plus klima je bila prižgana pa je šel po števcu in po ravnem brez problema 210 km/h a ko sem bila sam not je šel po števcu 230 km/h po ravnem! Prej sem pa imel polota 1.4 60 KM in je imel 200 na števcu in prav tolko je števec na avtocesti kazal samo to je šlo v dolino! Je pa res da je pri tej hitrosti zelo žejen!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov