denis099 je napisal/-a:mire je napisal/-a:denis kaksinih 9l za xsaro 1,4
pod 8 je ob normalni mestni voznji
to nebo držalo. imam dve sosedi k masta isto xsaro 1.4 pa je poraba čez 9 litrov...ti motorji niso nevem kaj
LoSt je napisal/-a:Pozdravljeni!
Si bom kar tole temo sposodila: tudi jaz se odločam za nakup drugega avtomobila, tudi za ceno v razponu od 1000 do 2000 EUR, lahk tud mal več. Ja in ne poznam dosti ljudi, ki bi mi bili v pomoč pri nakupu, zato se najprej obračam na vasZanima me, na kaj moram biti pozorna, da vem da je mašina v redu? Aja, avto naj ne bi bil starejši od 10 let, bilo bi fino, če bi bil še skoraj celo leto registriran, pa da bi imel majhno porabo. Mislim ga pa imeti za najmanj 2 leti.
KARL ABARTH je napisal/-a:Odpreš motorni pokrov, motor naj ne bo opran, predvsem pa "suh" (beri; nikjer sledi olja ali drugih "pripadajočih" tekočin. Podrobnejši pregled naj seveda opravi mojster.
Točn tko, tak "hobi" mam že zdaj, in mam dost tegaKARL ABARTH je napisal/-a:Punca se verjetno ne misli ukvarjat s takšnimi »malenkostmi« - zato je po mojem prepričanju najbolje kupiti »OK« avto oz takšen, kjer bo se predvsem vozila, nikakor pa ne takšnega, kjer si bo zraven »kupila« nov hobi (popravila ipd.)
LP
mišek je napisal/-a:Sonček pa idi se solit že enkrat no, s temi tvojimi nakupi. Kar naprej nekaj kupuješ pa nikol nič ne kupiš. Ti rajši reči, da maš željo kupovat pa nimaš penezov, ne pa, da rečeš bom kupil.
Sprijazni se, da brez denarja ni avta pa rajš delaj pa šparaj pa si pol kupi nekaj konkretnega pa boš mel vsaj 5 let mir.
Primoz_86 je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Odpreš motorni pokrov, motor naj ne bo opran, predvsem pa "suh" (beri; nikjer sledi olja ali drugih "pripadajočih" tekočin. Podrobnejši pregled naj seveda opravi mojster.
Ma če je motor malo masten to še nič ne pomeni. Dokler nisem pri sebi zatesnil pokrova ventilov s silikonom je bil motor tak kot da bi ga oblil z litrom olja, čeprav je popolnoma brezhiben in dela kot nov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov