Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

smugler9
Nov uporabnik

Napisal/-a smugler9 To jun 17, 2008 3:13 pm

fantje ne se kregat...;)kaj pa pravite na čip, ki ti doda še 30km in 80nm navora? kakšno mnenje imate o tem? thanx

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 17, 2008 3:13 pm

denis099 je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:
denis099 je napisal/-a:ma sj glih zato kr je teh mazd malo, jo vzemi. če maš tolk dnara za avto, pol itak da raj mazdo, ne pa audija. usak dan v celjskem podjetju z audiji, sprejemajo reklamacije na račun audijeve elektronike, tega pri mazdi neboš vidu. MAZDA DEFINITIVNO!

a to ti je prijatelj od prijateljevega prijatelja povedo, ko je menda od sestrine najboljše kolegice sestre fant to izjavo?

NE MENI JE OSEBNO MEHANIK TO POVEDU TAK DA JE PAČ TKO IN SE SPRIJAZNI S TEM

In kaj to men pomeni, če ti je to en vaški mehanik povedo?

P.S. Capsoff

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 17, 2008 3:15 pm

smugler9 je napisal/-a:fantje ne se kregat...;)kaj pa pravite na čip, ki ti doda še 30km in 80nm navora? kakšno mnenje imate o tem? thanx

Se bo kr poznalo, še posebej pri navoru, pa tut gospodarnost bo boljša...

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 To jun 17, 2008 3:18 pm

ni noben vaški mehanik, če mogoč ne veš da je celje mesto. gre za pooblaščeni audi servis in ne vaški.
itak se mi pa ne da kregat z vami
lepo se kregajte naprej
lp
denis

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 17, 2008 3:21 pm

denis099 je napisal/-a:ni noben vaški mehanik, če mogoč ne veš da je celje mesto. gre za pooblaščeni audi servis in ne vaški.
lepo se kregajte naprej
lp

Se ne kregam, pač če bereš malo ADACove teste, ti bo bolj jasno, sicer se pa lahko vse to zbriše in tut upam, da se bo, saj je prioriteta teme svetovanje smugler9-u pri izbiri med dvojico, lp

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 To jun 17, 2008 3:24 pm

snikerson je napisal/-a:
denis099 je napisal/-a:ni noben vaški mehanik, če mogoč ne veš da je celje mesto. gre za pooblaščeni audi servis in ne vaški.
lepo se kregajte naprej
lp

Se ne kregam, pač če bereš malo ADACove teste, ti bo bolj jasno, sicer se pa lahko vse to zbriše in tut upam, da se bo, saj je prioriteta teme svetovanje smugler9-u pri izbiri med dvojico, lp

no to se pa strinjam s tabo. glede adacovih testov pa ne poznam. vem pa da je mazda po kakovosti številka 1 in to v nemčiji,kjer je vsa ta nemška konkurenca. tko da nevem če je ravno tako.
lp
denis

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To jun 17, 2008 3:29 pm

če za dalj časa kupuješ avto,taj vzemi mazdo,če pa samo za leto-dve,taj pa vzami raje audija.
audija boš kasneje tudi lažje prodal in najmanj dnarja boš izgubil na avtu.
pojdi oba testirat,potem se boš lažje odločil

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Re: audi a6 2.0 tdi VS mazda cx-7

Napisal/-a KARL ABARTH To jun 17, 2008 3:32 pm

smugler9 je napisal/-a:katerega naj vzamem. cena zelo podobna. hvala

Kako pa naj vemo, kaj je tebi všeč ?

Pri takem proračunu mora imet kupec že "izdelano" vizijo, kaj pričakuje, hoče, zahteva ... tako, da mi je vse skupaj že malce smešno in neresno. Sploh pri dveh tako različnih vozilih.

Osebno bi se odpeljal na (daljšo) testno vožnjo in izbral najboljše.

LP

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi To jun 17, 2008 3:36 pm

Moj glas gre Mazdi!

Zakaj?
Ker je preprosto preveč teh precenjenih nemcev pri nas, in nihče ne upa več kupit kaj drugega kot nemca. Bodi malo izvirein in kupi Mazdo. Poraba je res večja, to je pa verjetno tudi vse kar ima slabše kot Audi. Tudi glede zanesljivosti mislim da je bolša Mazda, delal sem v industriji, kjer smo med drugimi delali zadnje luči za Avdije in vem kako je bilo z reklamacijami. Roko na srce, novejše nemce muči elektronika. Poleg tega mi ni všeč imidž Audijevcev, zdijo se mi dolgočasni... ( pa brez zamere). ;)

To je le moje mnenje, odločil se boš pa sam.

LP!
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 17, 2008 3:39 pm

Kar se ekskluzivnosti tiče je mazda vsekakor boljša izbira, sam audi a6 je že dolgo na trgu in je nekako bol "preverjen"...

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 To jun 17, 2008 3:52 pm

snikerson je napisal/-a:Kar se ekskluzivnosti tiče je mazda vsekakor boljša izbira, sam audi a6 je že dolgo na trgu in je nekako bol "preverjen"...

Mazda ni dost preverjena??? ah dajte no,to je že vse skup mal čudno.
arrivederci vanč
denis

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 17, 2008 3:59 pm

Pravim za ta model cx7, drugače mazda vsekakor je, sam ta cx7 je vbistvu še "novo-sveže" vozilo na cesti...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jun 17, 2008 4:03 pm

smugler9 je napisal/-a:fantje ne se kregat...;)kaj pa pravite na čip, ki ti doda še 30km in 80nm navora? kakšno mnenje imate o tem? thanx

in kaj je z njim? :roll:

imaš iskanje-uporabi

Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 To jun 17, 2008 6:16 pm

Z audijem ne bos nc falil, udobje+varnost na kvadrat, pa se varcn je prot mazdi
Honda=stroj !!! I love to drive her ...

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS To jun 17, 2008 7:27 pm

Z nobenim avtom od teh dveh nebo zgrešil. Samo js bi rajši Mazdo, in to iz principa. Samo k***, pol boš poslušau od sosedov in prijatlov kakšen KRŠ si kupu. Tako da rajši kupi Audija :?

Neverjetno kako so eni hlapčevsko nastrojeni. Samo nemc in nemc, bli smo hlapci nemcov od pamtivekov in še naprej smo(eni) :evil:

Drgač pa namesto A6 si omisli poslušaj to Citroena C6, za manjši dnar DOSTI več dobiš. Takrat boš res posebn. Samo k*** ko te bojo sosedi požrli...

Uporabniški avatar
HoSu
Nov uporabnik

Napisal/-a HoSu To jun 17, 2008 7:31 pm

audijev A6 na cestah vidim skoraj več kot pa kakšnega cila.seveda tukaj prednjači BMW 5.

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc To jun 17, 2008 8:54 pm

Zapelje se in se odloči kateri ti je boljši. Jasno pa je, da bo vsak svojo znamko hvalil.
Malo je res smešna primerjava teh dveh avtov, ki sta že v osnovi različna ... ampak je to tvoja izbira :)
Če pa se bi že mogel odločit za katerega od teh dveh, pa gre moj glas k mazdi. Že zaradi oblike... Falit pa nimaš z nobenim kaj...

...

Dandanes je pa pomoje zanesljivost večina avtov podobna. Ok so neke razlike...vendar ne tako opazne oz. očitne, kot pa je to blo recimo, tam okoli devedesetih. Napake se pojavlajo pri vseh proizvajalcih in so v veliki meri odvisne od lastnika in vzdrževanja.
Js sem mel mazdo, ki je bla 91 letnik, in lahko povem samo najboljše stvari o njej ... kupil sem jo ko je mela okol 200k prevoženih in sem naredil nanjo 100k. Pa še bi šla, če jo nebi rja razjedla. Mašina je bla bomba, bolj si jo teral, bolj je šla :) Sam redni sevisi, pa je blo to to. Če bi kupoval star avto, bi vzel obvezno še enkrat japonca.
Ko pa gre za nova avta je pa malo drugače...

Drugače pa srečen nakup in veliko užitkov v kateremkoli od teh dveh avtov :)
kar je dobro ni slabo ... :)

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To jun 17, 2008 9:00 pm

Mazdi lahko dodaš še več :)
RiDe hArD

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc To jun 17, 2008 9:04 pm

R 34 GT-R je napisal/-a:

Mazdi lahko dodaš še več :)

Sam res :)
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr jun 18, 2008 12:09 am

260KM vs.140KM.... res težka odločitev. :roll:
avto z hudo opremo vs. socialna različica premiuim modela....res težka odločitev :roll:

zdej bi pa še neke bližnjice iskal pri audiju z čipanjem.

no resno, mazda je v vseh pogledih tukaj boljša, kvarijo se danes tako ali tako vsi avtomobili, če pać nimaš sreče.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov