Car-t-maN je napisal/-a:Evo imam jaz Opel Vectro 1,9 tdci(120km) 2006 letnik doma in morm rečti da je avto res super! Sem se vozil v Audiju in je Audi manjši, vozne lastnisti so oboje enake in seveda dobre (če dam lahko primerjavo s C5 - Vectra se pelje veliko bolje), oprema je pa podobna(po funkcijah) pri obeh. Servisi na Oplu tut niso dragi (jaz servisiram v Lescah - imajo najcenejši servis Oplov v Slo).
Avta sta ob2 dobra. Samo moj glas gre za Vectro(že iz principa)
LaMike je napisal/-a:Kakšni argumentiBravo...najprej se primerja delovni avto Combo proti Audi nato še autošola
Sej niste resni...
Moj predlog; kupi tistega, ki ti je všeč in se v njem dobro počutiš.
LaMike je napisal/-a:Audiboy brez zamere ampak govoriš bedarije. Primerjaš Corso Combo in Audi a4 ter Vectro. Mislim, da vsi razumemo kakšno bedarijo primerjaš. Primerjaš delavni avto nižje klase proti srednji klasi.
Pa še to. Ne rabiš me podučevati o Vectri, ker imamo doma Signuma ( ki je več ali manj enaka zadeva) in v tvoje slabo imamo doma tudi Corso ( l.03, ki je podlaga za tvoj Combo) in je primerjanje teh dveh popolna bedarija in nesmisel.
denis099 je napisal/-a:kak je argument proti oplu?? usak dan kak opel na cesti obstoji a ni dober argument?! seveda zagovarjaš opla sam audi je še vseen 1a proti oplu. v avtošoli smo mel kup avtov- opel corsa čistno nova, 4000km narejenih, obremenjena enako k vsi drugi, je bla cela luža olja zjutri pod njo. popolnoma komplet mašina je bla hin pri 4000km?! in kaj je reku šef avtošole? opel je dobr sam če se narobe prebere- opel-->lepo![]()
![]()
![]()
AudiBoy je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Audiboy brez zamere ampak govoriš bedarije. Primerjaš Corso Combo in Audi a4 ter Vectro. Mislim, da vsi razumemo kakšno bedarijo primerjaš. Primerjaš delavni avto nižje klase proti srednji klasi.
Pa še to. Ne rabiš me podučevati o Vectri, ker imamo doma Signuma ( ki je več ali manj enaka zadeva) in v tvoje slabo imamo doma tudi Corso ( l.03, ki je podlaga za tvoj Combo) in je primerjanje teh dveh popolna bedarija in nesmisel.
My bad
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov