Ivan36 je napisal/-a:Ma glej kot prvo cena je tooomach okol 1650€ max pa še km bi morali biti okol 165.500 max tak delajo Vagovci pa vse lepo prodajotudi jaz naši dve Xantii prodajam in niti nimam slabe ponudbe samo , ko pa km vidijo pač čez 260.000km ena ko druga pa raje stran grejo in kupijo nekaj dobrega s samo 145.000 isti letnik to je okol 97/98 za do 2500€ več kao se splača hehe, ostalo pa itak tu na forumu pol beremo ka jim pol ne dela
![]()
:P .V glavnem Dizel je dražji od benza tak tudi glede porabe okol 8l + ni neki šparovc in tudi limo je , če bi bila karavan bi mogoče kdo še vzel
![]()
RedBaron je napisal/-a:Hmm, pomoje je cena mal visoka... poglej cene teh letnikov, so tam okoli 2k€, ti maš pa dobrih 1k€ več! Res da je dizel, ampak je 2.5 mašina, kar pomeni visoko registracijo, in porabo - sam si v oglasu napisal, da ti žre do 8L, pa verjetno (glede na to, da avto prodajaš) nisi šel pisat večje porabe kot je v resnici, prej obratno
Kot drugo, v oglasu pišeš o nekih probelmih z pokanjem glav (ali kaj že), ki jih ta (kao) nima.
vse lepo in prav, samo to verjetno odvrne kupce - folk verjetno dobi ošpice, ko prebere "pokanje glav".
Pozanimaj se, koliko je taka omega vredna po eurotax (prodajan cena), pa nastavi par 100€višjo ceno, pol pa še mal spustiš, pa jo boš prodal po realni ceni - tako pač je (žal), očitno pa se te omege težko prodajo.
Ivan36 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma glej kot prvo cena je tooomach okol 1650€ max pa še km bi morali biti okol 165.500 max tak delajo Vagovci pa vse lepo prodajotudi jaz naši dve Xantii prodajam in niti nimam slabe ponudbe samo , ko pa km vidijo pač čez 260.000km ena ko druga pa raje stran grejo in kupijo nekaj dobrega s samo 145.000 isti letnik to je okol 97/98 za do 2500€ več kao se splača hehe, ostalo pa itak tu na forumu pol beremo ka jim pol ne dela
![]()
:P .V glavnem Dizel je dražji od benza tak tudi glede porabe okol 8l + ni neki šparovc in tudi limo je , če bi bila karavan bi mogoče kdo še vzel
![]()
Bom kar sam sebe citiral , točno to sem mislilkupiš za do 2500€ pol pa še 800€ za generalno na motorju in vsaj še ene 500€ za ostalo porihtat
in si na koliko
Dazi je napisal/-a:Ivan, verjamem da si vredu človek, ampak tvoja slovnica je porazna. Se mora človek res potruditi, da bere tvojo "pisavo". Dej si malo poglej kako se postavi vejico, veliko začetnico.... Pa probaj pisat zborno knjižni jezik, oz. vsaj nekaj podobnega....
Pa brez zamere.Ivan36 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma glej kot prvo cena je tooomach okol 1650€ max pa še km bi morali biti okol 165.500 max tak delajo Vagovci pa vse lepo prodajotudi jaz naši dve Xantii prodajam in niti nimam slabe ponudbe samo , ko pa km vidijo pač čez 260.000km ena ko druga pa raje stran grejo in kupijo nekaj dobrega s samo 145.000 isti letnik to je okol 97/98 za do 2500€ več kao se splača hehe, ostalo pa itak tu na forumu pol beremo ka jim pol ne dela
![]()
![]()
Bom kar sam sebe citiral , točno to sem mislilkupiš za do 2500€ pol pa še 800€ za generalno na motorju in vsaj še ene 500€ za ostalo porihtat
in si na koliko
the_man je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Ivan, verjamem da si vredu človek, ampak tvoja slovnica je porazna. Se mora človek res potruditi, da bere tvojo "pisavo". Dej si malo poglej kako se postavi vejico, veliko začetnico.... Pa probaj pisat zborno knjižni jezik, oz. vsaj nekaj podobnega....
Pa brez zamere.Ivan36 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma glej kot prvo cena je tooomach okol 1650€ max pa še km bi morali biti okol 165.500 max tak delajo Vagovci pa vse lepo prodajotudi jaz naši dve Xantii prodajam in niti nimam slabe ponudbe samo , ko pa km vidijo pač čez 260.000km ena ko druga pa raje stran grejo in kupijo nekaj dobrega s samo 145.000 isti letnik to je okol 97/98 za do 2500€ več kao se splača hehe, ostalo pa itak tu na forumu pol beremo ka jim pol ne dela
![]()
![]()
in si na koliko
ti si pa drgac ne forumu,in ne pr pouku slovenščine...
Bosko001 je napisal/-a:the_man je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Ivan, ve....zamere.Ivan36 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma glej .......o še vzel![]()
Bom kar.......i na koliko
In kaj ima to veze?? Neka kultura in osnovni pravopis morata biti tudi na forumu! Pa ni važno, ali je to Avtomobilizem ali pa bilo kater drug...
the_man je napisal/-a:Bosko001 je napisal/-a:the_man je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Ivan, ve....zamere.Ivan36 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma glej .......o še vzel![]()
In kaj ima to veze?? Neka kultura in osnovni pravopis morata biti tudi na forumu! Pa ni važno, ali je to Avtomobilizem ali pa bilo kater drug...
ne ravno v tem je čar,ni potrebe po natančni pravopisnosti,ker se uporablja tako imenovani internetni jezik,razni slengi,kratice,nekatere angleške besede,in ne vem zakaj se nebi. @Dazi-jev post je bil provokativne narave, zato tudi moja replika s kančkom sarkazma. strinjam pa se, da mora biti post berljiv in razumljiv.
in kje se je omenjala kultura?
the_man je napisal/-a:Bosko001 je napisal/-a:the_man je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Ivan, ve....zamere.Ivan36 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma glej .......o še vzel![]()
ne ravno v tem je čar,ni potrebe po natančni pravopisnosti,ker se uporablja tako imenovani internetni jezik,razni slengi,kratice,nekatere angleške besede,in ne vem zakaj se nebi. @Dazi-jev post je bil provokativne narave, zato tudi moja replika s kančkom sarkazma. strinjam pa se, da mora biti post berljiv in razumljiv.
in kje se je omenjala kultura?
imilet1 je napisal/-a:dajte se osredotočit na glavno temo...
PS:na avtu ni potrebno delati nobene generalke ali kaj podobnega...Ti motorji laufajo 500.000km + brez tezav za primerjavo z nekaterimi drugimi.
Pozna kdo slucajno koga za na balkan???
PS:po eurotaxu je vredna okrog 2602 EUR-a
Po forumu brska: Polo78 in 9 gostov