Potem bi ti vsekakor svetoval ogled Honde FR-V, sodelavec vozi temno sivo, pa je res pasa za oci, plus tega ima dosti opreme za razmeroma malo ceno. Mislim da bi bil skorajda bolsi nakup od Roomsterja, je pa res da Skodo za ta denar dobis novo, Hondo pa 2 leti rabljeno
Bakfark je napisal/-a:Nisem opazil, da bi kdo od vas tukaj zares imel kakšnega od teh enoprostorcev, da lahko deli izkušnje z nami.
Kar se tiče Merivinega motorja 1.7 CDT sem slišal deljena mnenja, sicer pa dosti graje na račun tega motorja. Prav tako se bojda rado pojavi mnoštvo manjših napak katerih odpravljanje vzame preveč časa na servisih. Drugače pa je prostornost z ozirom na velikost samega avtomobila precej fascinantna. Ima kdo izkušnje z benzinskimi motorji. DIzel me ne rajca zaradi pretirane cene vozila in nafte, letno pa delamo toliko kilometrov, da bi naftaša prej moral odpeljati na odpad preden bi se mi povrnila razlika v ceni. Dizel odpade, brez ozira na navor, pospeške...
Ne pozabite, govorimo o družinskih avtomobilih, vozim dva otroka. Zdaj imam Golfa IV karavana 1.4, 75KM, najslabša možna mašina, pa mi za trenutne potrebe več kot zadostuje.
Torej Roomster, mašina 1.6, 105KM se mi zdi, bencinar. Zelo prostoren, ne vem kako je z voznimi zmogljivostmi, kako se drži ceste. Kolikor vidim na določenih testih dosega visoke rezultate.
Bakfark je napisal/-a:mbseat, kolikor vidim, imaš ti Alteo, kaj porečeš na očitke, da ima premali prtljažnik (baje da voziček težko spraviš noter) in so ga zato podaljšali v XL varianto.
Kangoo, Berlingo, Tepee, so približno podobni, zgledajo mi pa kot sodobna različica dobro opremljene katrce :P Res pa izredno praktični.
ggg je napisal/-a:Bakfark je napisal/-a:mbseat, kolikor vidim, imaš ti Alteo, kaj porečeš na očitke, da ima premali prtljažnik (baje da voziček težko spraviš noter) in so ga zato podaljšali v XL varianto.
Kangoo, Berlingo, Tepee, so približno podobni, zgledajo mi pa kot sodobna različica dobro opremljene katrce :P Res pa izredno praktični.
vidim, da si prisel do kangooja, berlingota. jaz imam doblota, ce te kaj zanima.
LudiLimun je napisal/-a:
nism čist razumel poante te teme ... enkrat je definicija mali enoprostorec, drugič denar, tretjič pa (morda) 7 sedežev![]()
![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov