4500eur hočeš za avto, ki je star 10 let in nima niti el. stekel niti klime

Psepi je napisal/-a:Vzami bencinarja. Ceneje je da avto pije 2L več bencina kot nafteServis za bencinarja je smešno poceni, pa tudi ko bo šlo enkrat zopet gorivo svinjsko gor, boš v tega samo vgradil plin in čao
![]()
Kar se motorizacije tiče ti predlaga 1.6 ali pa 1.8 20v seveda brez turbine. Zakaj bi si delal probleme če jih ne rabiš, raje pelji žensko/otroke karkoli, en vikend na morje kot da daješ za servise
Ne vem o čem pa vsi govorite da je dizel dražji za vzdrževanje.(Popravek.... to ste vsi vi ki VW dizla v življenju še nikoli niste imeli in dejansko ne veste o čem se pogovarjate)
valvoline je napisal/-a:TDI ali SDI
Tu ni debate. Min 500.000km pri rednem in pravilnem vzdrževanju, poraba minimalna glede kakšne zverine poganjajo. 5-7l 100km. Ponavad 2-5l manj na 100km primerjano z bencincem podobnih performans. Izjemna vzdržljivost in zanesljivost.
Prijatu ima passata 1.8t 97l žre mu 11l na 100km,moj stric pa ma passata 1.9TDI 90km l98 porabi mu 6 na 100km. '????
_BuLLet_ je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Link ki ga daješ je všečno poštimana nepremičnina. Sem vozil nekaj časa kot službeno vozilo takega, sicer na serijskih gumah, pa se ni nikamor premaknil. Tale pa je znižan, obtežen s kupom dodatne plastike in na širokih gumah. Se ne bom čudil če te boš poleg pojave zbujal pozornost še z lenobno vožnjo. O 1.4 motorju in njegovih muhah pa je bilo že nekaj tem. Malce poglej po tem forumu.
LP Tristan01
Pokaži mi eno odvečno plastiko na rdečem golfu iz prvega linka... samo serijska plastika je pobarvana v barvo vozila... zgleda prav lep ampak se strinjam, da motor 1.4 je absolutno prelen.
w!cked je napisal/-a:Stem se tud js strinjam. 1.4 ni pravi motor za Golfa tud za mirne voznike kr se sam od sebe pokvari prej al slej.. Tisti ki pa pravi da je 1.8T optimalen motor za golfa je pa
tak mal %#&@&#@%&....Poleg tega pa 1.8T bos tezje prodal k ostale to je dokazano
kolega ma GTIja ze 2gic nanovo 2 mesca ze prodaja pa je avto prelep, ohranjen v nulo , servis biu naret nikol avto teran itd pa ga nemore prodat da se naglavo postavis sargi mu ga je ocenu 2500, A2S 1800...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov