Zdravo, evo jaz bom se eden ki bo pohvalil Imperas. Ravno v četrtek 22.01. sem dobil avto od njih. Avto smo skupaj izbrali na mobile.de. Andrej Vrečar ki je lastnik je poklical gor in vse preveril (tudi na oko naknadno). Dal sem aro 700€ in v roku 7 dni me je cakal avto v Velenju z vso dokumentacijo. Dobil sem avto ki je original iz privat Škoda salona od enga zaposlenega. Avto je kot nov in tako mi je bilo obljubljeno z litimi 16" felnami in gumami ki pri nas stanejo vse skup cca 700€ in tudi z montiranimi 15" železnimi felnami in zimskimi gumami tako da sem ogromno že pri tem prihranil. Vsa dokumentacija štima v nulo z vsemi potrdili in dokazili. Zelo sem srečen in ne morem še dojeti kako dober in kot nov ohranjen avto je. Pa sem ga dobil za gledano na slovenske cene ugoden denar. Z Andrejem sva navezala tudi prijateljski stik in vsakič ko bo prišel v MB je dobrodošel na mojem domu in pri moji družini. Avto pa si lahko ogledaš-te pod mojimi objavami - moj roomster.lp, pa vsem skeptikom glede te firme svetujem naj si prvo preko njih kupijo avto in šele na to kaj napišejo!supr je napisal/-a:Tudi js poznam primerov goljufije kolikor hočeš, zato sem pa pohvalil Imperas s.p. - da se bo vedelo, da so še pošteni ljudje v avto industriji.
- Ni mi recimo zamolčal da so slabe gume na avtu, zato sem vedel, da bom moral kupit nove.
- Ni mi tudi zamolčal, da je bil odbijač barvan. Osebno ne bi opazil nikoli, ker nimam merilca laka, tako da mu ne bi bilo treba povedat.
- Ko so papirji za avto zamujali, mi je dal na svoje stroške preizkusne tablice za 10 dni in to takrat ko mu sploh še nisem dal denarja. Plačal sem, ko so prišli vsi papirji.
Sicer pa nisem edini, ki ima dobro izkušnjo. Mislim, da je tudi enega Golfa GTI oz. nekaj podobnega pripeljal nekemu drugemu članu foruma in da je bil tudi ta zadovoljen.
Aja, še to. Js ti priporočam, da človeka pokličeš ali pa mu napišeš e-mail. Je eden izmed redkih, ki ti tudi na e-mail odgovori v roku enega dneva. Podatke imaš pa na www.imperas.si. Stane te pa čisto nič.
ojla, če rabiš informacije glede Imperas me lahko tudi pokličeš( tel. ti pošljem na pm).lpmatkeg je napisal/-a:js vem da kupujem avto vsekakor če ga bom uvozil bom to naredil tako da UVOZNIKA poznam preko nekoga in ne grem kar na slepo k nekomu!js trenutno kupujem avto nekje do 9000€ kar ni malo denarja d neki nategne tam in imam nato še full stroškov na avtu!halo!sej ne rečem d so vsi taki, opozoril sem na neko čudno poslovanje, zdej praviš da je s.p. celo, težko je komu zaupati, ker poznam kar nekaj primerov NATEGANCIJE!
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov