croma_man je napisal/-a:SL500 lepo in prav ampak tistih 320 konjev in svinjska poraba v primerjavi z SL320 ne upraviči sploh 5.0 motorja, dobro V8 zvok, ampak dejansko za te konje avto ne gre nikamor in mam rajš 320ko ki gre malenkost slabše od 500 pa še vedno dovolj da ni hude porabe.
croma_man je napisal/-a:to govoriš za avtomatike? Meni osebno je 13-14 litrov poraba pri razgibani vožnji maximum, s tem da relacija s konstantno hitrostjo pride nekje na 10 litrov in bi bilo to to. ČE poudarjam ČE SL500 pride na te podatke in ne 17-18 povprečno potem je SL500 tudi zelo dober kanditat. Kar se pa primerjave med limuzinami in SLom tiče je pa itak motor isti, menjalnik isti, teža tudi podobna. Pa tudi če bodo feltne gor bo zadaj 19x11 al pa 12 širine tako da tudi to zna litr več cuknat.
sej spremljam tuje forume pa prebiram zadeve sam to ni to, še vedno je odgovor nekoga ki zadevo vozi merodajen.
croma_man je napisal/-a:cartman, kaj pa vožnja po regionalnih cestah dokaj odprtih? Ker poraba je manjša odkrito povedano kot pri mojem turbo volvotu kar mi je zelo všeč, dobro po mestu žreta pomoje oba kot pujsa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov