CupraR je napisal/-a:Kako si na splošno zadovoljen z Leonom? Materiali, izdelava itd.. Je na nivoju prejšnega modela? Slabše, boljše? Osebno me najbolj motijo čip panele na vratih, pa sredinske konzole se treba navadit![]()
Glede opreme se strinjam, vse prveč krame notr tlačjo (pač osebno nism zahteven). Tele FR verzije so mi pa itak bolj mimo (sploh bencinar), predrago naprom Cupri, če primerjaš da dobiš precej ne da bi rabil ne vem kolk doplačat.
Kael je napisal/-a:Glede opreme je nasploh pri VW koncertnu skrajna glupost, da če si človek npr. zaželi met npr. Leona Start (ki nima niti klime, pri nas je v ceniku, prodal pa baje niso še nobenga) s xenonskimi žarometi to preprosto ne moreš naročit.
Kael je napisal/-a:Podobno je npr. zaželiš si Tourana Cross (oblazinjeje, barva) a ne moreš zraven naročit R-Line paketa ali pa športnega podvozja. Zakaj zaboga ne?
Tattoo- je napisal/-a:Kael je napisal/-a:[b]Če ti je izbira dodatne opreme pri VW koncernu glupost (kjer lahko na osnovno opremo dodajaš malodane vse igračke iz spiska dodatne opreme), potem enkrat poglej cenik dodatne opreme npr. Azijskih avtomobilskih proizvajalcev, kjer praktično sploh nimaš možnosti izbire željene posamične dodatne opreme...na voljo imaš nekaj pektov opreme in to je praktično to!![]()
Zato, ker je to tehnično neizvedljivo!CrossTouran ima serijsko podvozje za slabše terene, ki je dvignjeno za približno 15 mm, medtem ko je pri športnem podvozju in paketu R-Line podvozje znižano za približno 15 mm!
hladni je napisal/-a:majo pa take zanimive fore: recimo hočeš met coming home funkcijo in moraš dokupit paket senzor za dež+samozatem ogledalo. Hočeš met nadzor tlaka, moraš dokupit esp. Dečki so pokvarjeni postali.
hladni je napisal/-a:ban je napisal/-a:Men so pa najbolj hecni števci v kombinaciji z bord comp, ne vem kdo je tist zaslon tam na levo stran dal, ampak zgleda tako kot da bi ga en k je slep tam dal. Obup. Pa tud sredinski del je preveč preprost, brez domišlije narjen, 2 zaslona, par knofov in to je to. Notranjost je res porazna napram zunanjosti.
Roko na srce, kje pa je domišljija v srednjem razredu pri vag koncernu? Pri octavii? Mogoče pri golfu? Ziher ne.
Renault_user je napisal/-a:Naj povem za info, da mi včeraj Leon Fr (tazadnja verzija in očitno dizelski, ker bencinar bi blo že težko) pri pospeševanju od približno 80 do 130 km/h ni bil kos..
Moj avto pa je bil Clio 1.2 Tce 101KMZanimivo, da v srednjih prestavah tudi 70 konjev več ne pomaga, ker se turbak občutno hitreje vrti...
Lp!
HPF je napisal/-a:Renault_user je napisal/-a:Naj povem za info, da mi včeraj Leon Fr (tazadnja verzija in očitno dizelski, ker bencinar bi blo že težko) pri pospeševanju od približno 80 do 130 km/h ni bil kos..
Moj avto pa je bil Clio 1.2 Tce 101KMZanimivo, da v srednjih prestavah tudi 70 konjev več ne pomaga, ker se turbak občutno hitreje vrti...
Lp!
Kje si ti zdaj najdo to 4 leta staro temo?![]()
Si prepričan, da je Leon sploh tekmoval? Pomoje ga je mel ded lepo v 6. prestavi, roko na naslonu za roke, pa lagano pospeševal. Zraven te je verjetno gledal pa si mislo: "Mater se enim da naganjat s totimi podhranjenimi pločevinkami."
Renault_user je napisal/-a:Kar delajte se norca, nihče pa ni nikoli sedel v Cliu s to motorizacijo....
Sicer so pa Renault bencinarji zelo dobri , če primerjaš druge firme bencinarjev z enako moči, jih v večini reanult poje... In ne, ni dal v 6. prestavo, ker je očitno pospeševal in dokaj agresivno vozil že prej...
Lp!
Renault_user je napisal/-a:Kar delajte se norca, nihče pa ni nikoli sedel v Cliu s to motorizacijo....
Sicer so pa Renault bencinarji zelo dobri , če primerjaš druge firme bencinarjev z enako moči, jih v večini reanult poje... In ne, ni dal v 6. prestavo, ker je očitno pospeševal in dokaj agresivno vozil že prej...
Lp!
Po forumu brska: burek66 in 7 gostov