tili je napisal/-a:Marsikdo kupi avto tako, da še avta ne sproba kaj šele enakega motorja. Ko sem sam pred 8 leti kupoval prvi avto sem prišel v salon plačal avto in se odpeljal v Puntu 2 brez 1m vožnje. Avto mi je še danes bolši kot večina današnjih malih avtov, čeprav sem ga prodal pred kratkem.
tili je napisal/-a:Marsikdo kupi avto tako, da še avta ne sproba kaj šele enakega motorja. Ko sem sam pred 8 leti kupoval prvi avto sem prišel v salon plačal avto in se odpeljal v Puntu 2 brez 1m vožnje. Avto mi je še danes bolši kot večina današnjih malih avtov, čeprav sem ga prodal pred kratkem.
Pro_ceed je napisal/-a:"Tudi izjave, naročil sem ta avto, kakšen se vam zdi ??" No to ne drži...Zanimalo me je predvsem, če kdo ta avto ima in bi lahko izkušnje delil z mano...
Ne razumem zakaj se najdejo vedno kritiki, ki grejo v tako grobe detajle...
Povedal sem, da nisem zahteven voznik, da se avto pelje fenomenalno ...Tudi od testne vožnje, ki traja 15 min ne zveš vsega..
hladni je napisal/-a:2.) Ta garancija je napiz.... za neizobražene in naivne, namreč vsako tele ve, da od te garancije nebo imel popolnoma nič. Maš na avdiju rjast del na havbi, neboš dobil niti centa, pa čeprav ma 11letno garancijo. Zakaj? Zato ker mora bit lukna skozi, to pa bo čez 20 let ko garancije več nebo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov