Stratus_ je napisal/-a:Tale je dobra pa čeprou ni combi
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2228406
Ajej in tista bela streha

Stratus_ je napisal/-a:Tale je dobra pa čeprou ni combi
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2228406
SpeedyRS je napisal/-a:Govorite proti Peugeotu in trdite, da je potem Škoda kvaliteten avto. Jau, kaj vse slišiš od VAG-ovcevIn kvaliteten je zato, ker ima VAG motor ne?
SpeedyRS je napisal/-a:Govorite proti Peugeotu in trdite, da je potem Škoda kvaliteten avto. Jau, kaj vse slišiš od VAG-ovcevIn kvaliteten je zato, ker ima VAG motor ne?
JEREMIJA79 je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Govorite proti Peugeotu in trdite, da je potem Škoda kvaliteten avto. Jau, kaj vse slišiš od VAG-ovcevIn kvaliteten je zato, ker ima VAG motor ne?
Točno kje sem napisal da je Škoda boljša... Če si pa ti nek adolescent in ne preneseš kritik na račun avtomobilov,ki so tebi všeč je to tvoj problem.
SpeedyRS je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Govorite proti Peugeotu in trdite, da je potem Škoda kvaliteten avto. Jau, kaj vse slišiš od VAG-ovcevIn kvaliteten je zato, ker ima VAG motor ne?
Točno kje sem napisal da je Škoda boljša... Če si pa ti nek adolescent in ne preneseš kritik na račun avtomobilov,ki so tebi všeč je to tvoj problem.
Ja itak, če rečeš kaj proti VAG koncernu si takoj 13 let star ne?
Simurgh je napisal/-a:Zahvaljujem se vsem, ki mi svetujete in da mi bo to tudi v pomoč. Pozabil sem dodati, da bom kupil nov avto ter bencinca. Res, da je Citroen C4 višji razred, vendar ne izstopa toliko (glede cene) kot npr. C5 ali Octavia ali kakšen drug, podoben avtomobil. Zato sem izbral avtomobile, ki imajo cene od 13.000 - 18.000 €. Kar mi je najbolj pomembno je to, da nima avto nekih napak na motorju, elektroniki in nima dragega vzdrževanja, zraven pa nudi veliko opreme in da se nasplošno ne kvari preveč hitro.
Energetik81 je napisal/-a:Simurgh je napisal/-a:Zahvaljujem se vsem, ki mi svetujete in da mi bo to tudi v pomoč. Pozabil sem dodati, da bom kupil nov avto ter bencinca. Res, da je Citroen C4 višji razred, vendar ne izstopa toliko (glede cene) kot npr. C5 ali Octavia ali kakšen drug, podoben avtomobil. Zato sem izbral avtomobile, ki imajo cene od 13.000 - 18.000 €. Kar mi je najbolj pomembno je to, da nima avto nekih napak na motorju, elektroniki in nima dragega vzdrževanja, zraven pa nudi veliko opreme in da se nasplošno ne kvari preveč hitro.
Če si vse to želiš, bi se ti kljub tvojemu izboru drznil predlagati I30 CW ali Cee'd SW za dobrih 13.000€. Glede na cena/dobljeno zmaga nad tvojim izborom 100%.
lp
Energetik81 je napisal/-a:Cee'd SW ima 534 L prtljažnik. Ne mi rečt da imata Fabia in P207 večjega...
EDIT: Fabia Combi II ima 300L...še navadni Cee'd ima večjega..
JEREMIJA79 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a: Če bi slučajno dal 18k€ za fabio, bi pa si drugi dan žile prerezal
Pol pa kr,želetke prodajajo v vseh trafikah...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov