Drocky je napisal/-a:ja 2.2 motor je len, čeprav sem ga vozil v saabu 9-3, tudi v vectri ne more bit velike razlike v+, če sploh
Drocky je napisal/-a:PS: pri meganu pa žarnico menjaš tak, da notranji blatnik snameš dol in greš iz spodnje strani gor.
IcEm4n je napisal/-a:FBR, velik display boš imel v vsakem primeru, če boš izbral z avtomatsko klimo. Če je ročna, je potem tisti mali, če imaš poleg ročne klime še BC, maš pa mal povečan mali display (namesto tistih dveh gumbov imaš še display - ki pa ni isti kot pri avtomatski).
georges je napisal/-a:Sam sem lastnik Vectre 2.2 DTI GTS letnik 2003. Prevoženih ima 111693 Km, kupil sem jo pri 64000 in zaenkrat v dobrem letu pa pol lahko rečem, da je avto super. Glede na to da nekateri pišejo, da je motor len se nebi strinjal saj naj bi imel največji razpon navora od 1500 obratov dalje do nekje 2700, pa tudi občuti se da dobro vleče. Avto je kar dosti trd..ti priporočam, da prej preizkušiš če ti bo všeč..lega na cesti je dobra. do sedaj sem mel en problem z eno počeno vakum cevko..sem jo samo skrajšal, pa nazaj pritaknil..drugih problemov pa zaenkrat ni bilo. Če te pa še kaj zanima, pa le vprašaj.
Courage™ je napisal/-a:Ti priporocam uvoz iz Nemcije, se dobijo lepo ohranjene GTSke s full opremo za smesen denar glede na avto.net.
LP
sašo5 je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2142960
...ta ne bi bila slab nakup...(poznam prodajalca iz Skinka) - samo meni se zdi "mal" predraga.....
P.S. s kakimi 10.500 jurčki bi mu bilo treba pomahat in videt reakcijo....
P.S.1. osebno bi raje vzel 1.9 motor 120PS.....
Courage™ je napisal/-a:Ti priporocam uvoz iz Nemcije, se dobijo lepo ohranjene GTSke s full opremo za smesen denar glede na avto.net.
LP
FBR je napisal/-a:He... še ksenon maš... pa ravno to iščem... za usnje mi je pa vseeno.
Recimor da bi ga prodajal, približno kakšno realno ceno bi postavil, pod katero ga ne bi dal...
Pač me približno zanima neka realna cena, ker je na avto.netu teško dobit občutek koliko je avto dejansko vreden.
LP
Dr.M3 je napisal/-a:Za to razliko v ceni govoriš že z vsemi vštetimi stroški zraven poleg cene avtomobila?
sašo5 je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2142960
...ta ne bi bila slab nakup...(poznam prodajalca iz Skinka) - samo meni se zdi "mal" predraga.....
P.S. s kakimi 10.500 jurčki bi mu bilo treba pomahat in videt reakcijo....
P.S.1. osebno bi raje vzel 1.9 motor 120PS.....
opelboy je napisal/-a:Lih neki o 1.9 cdti motorju...
Prej sem vozil 2.2 dti, sedaj 1.9(120) in je razlika očitnaa papirju seveda ne, ampak 1.9 je pod 2k mrtev, tudi potem ne pokaže neke športnosti, pač ni temu namenjen.
Medtem ko 2.2 vleče lepo iz zelo nizkih obratov(1400-1500), komot prehitiš vsak malo daljši kamion(se loviš s kakšnim močnejšim avtom).
Je pa res da pospeški z mesta pri 2.2 delujejo nekoliko leno zaradi 5 stopenjskega menjalnika, 1.9 ima že 6 stopenjskega...
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov