Kaj pa vem kaj bi res izbral iz teh dveh opcij
Moram povedat, da sem dva dni nazaj malo probal po ovinkih z enim Pro_Ceedom in je zadeva bolj žalostna za malo večje podvige... Ali pa sem jaz razvajen, sem peljal za njim se nekaj lovima pridema v 90 stopinjski ovinek pa se je zaguncal kot shopping_trolley, zdrsel...

... Vseeno se da to sigurno rešiti z kakšnimi Eibach und Koni freunds

Je pa avto noro enostavnega a takorekoč " večnega dizajna" , dobro ohranjen bo tudi čez 5 let zgledal sveže
S Coupejem imam nekaj malega izkušenj iz preteklosti, ker sta jih mela 2 kolega... eni je bil 1.6 drugi 2.0... 2.0 Spodbuden odziven, 1.6 pa škoda da piše na njemu Coupe kar naj bi označevalo neko športnost, ki ostane neizpolnjena. Avto gre skoraj identično kot Alfa 145 1.4 TS, nekje bolje drugje slabše. Torej prepričljivo hiter že ni. Mi je bila pa všeč notranjost v Coupeju. Ena bolj všečnih overall. So se potrudili
Nekako ob pisanju tega sem prišel do sklepa, da če ti finance dopuščajo vzami Coupeja in to ne basic ampak malo močnejšega in dobro opremljenega. Drugače pa Kio. Spet mogoče raje Kio, glede na garancijske pogoje ki so zavidljivi
Čeprav različna avta pa je odločitev težka. Je pa tko , da če si bolj stilist in v začetku ne bo ostanka eurov, ti bo Coupeja treba manj rihtat da bo zgledal atraktivno.