Upam da sem ti kaj pomagal pri odločitvi, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj

Lp, Žiga
Dr.M3 je napisal/-a:do sedaj sem imel samo tankanje in menjavo olja na vesti to kar se tiče turbine to je POTROŠNI MATERIAL, pri 220.000 km je že za pričakovati da se bo turbina menjala
Definiraj ti potrošni material? :P![]()
Potem je tudi izrabljen avtomatski menjalnik potrošni material, slabi amortizerji, ...![]()
Hehe ravno to je problem pri nakupu take ladje z ogromno prevoženimi in že star avto, za enega študenta. Da bo treba menjati po nakupu takoj kakšen drag "potrošni material" kot je recimo turbina ali pa avtomatika če jo imaš.Kaj po tvoje pa ni potrošni material? Ker izrabljajo se vsi deli na avtomobilu. Če si menjal turbino potem to le ni "samo tankam ga". Zato pa je pomoje bolje da se kupi nekaj manjšega, nepremium in predvsem novejšega, če nimaš ene 1000eur na razpolago, če kaj crkne.
Malce te hecam Adis. Ampak če je turbina potrošni material je lahko tudi 3/4 ostalih delov v avtomoblu.![]()
ps: kok pa si dal za turbino tako informativno?
-ziga- je napisal/-a:Za svoj prvi avto sem si vzel golfa IV 1.9 tdi 130km letnik 03 in sem zaenkrat zelo zadovoljen z njim. Avto ima 130k km in v 15k km kot sem jih naredil od decembra nisem imel nobenega problema. Sam sem velik 190cm in imajo potniki za mano do 180 cm dosti prostora za noge, tudi z enako višino kot je moja, se da sedeti zadaj, samo ne več tako udobno. Peljal sem ga do rsr čipati na 160km in se je pravi užitek voziti, ker ti nikjer ne zmanka moči, tudi če je 5 ljudi v avtu s prtljago vred. Moraš pa imeti pošlihtano v glavi za toliko KM, še posebaj če si začetnik, ker gre lahko hitro kaj narobe. 80% se vozim po mestu in imam porabo okoli 7.5. Do portoroža (iz Lj) sem imel porabo tudi 5.5 (po potovalnem računalniku) s tem da sem vozil po omejitvah.
Upam da sem ti kaj pomagal pri odločitvi, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj![]()
Lp, Žiga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov