mišek je napisal/-a:Takele avte ponavadi vozi kaka mularija, študentje... Dvomim kako je kaj z vzdrževanjemPlus tega jaz recimo svojega ne gonim, ni nič predelan in servise delam na 15.000km (po tovarniško najbi bilo 20.000km) na splošno je zlo vzdrževan.
Tak ki ga goni je že v osnovi bolj obremenjen in če dela servise po tovarniških navodilih ali pa še kvečjemu pozneje ravno iz zgornjega razloga (mularija...) bi potem še prej moral delat servise.
Povej mi kateri avto je bolj zmahan po recimo 100.000km tak, ki je normalno servisiran in vožen ali tak, ki je enako servisiran pa gonjen?? Mislim, da je odgovor jasen.
Glede obrabe celega avta se že tukaj na forumu vidi kako je, ko eni pišejo kako živahno vozijo pa bremz ploščice na 40.000 menjujejo, gume jim ne zdržijo več kot 20.000 imajo 8 litrov porabe pri dizlih, ki v normali pijejo pod 6 in tako naprej.
Zdaj mi pa povej kaj dela človk z avtom, če gume uniči v 20.000km?? Če ti pa gume uspe tako znucat pa pomeni, da se to odraža tudi na ostalih delih avta.
Pri meni je nekak tako, da gre 1mm gume za 10.000 km na gumi pa imaš približno 5mm uporabnega profila (recimo da menjaš pri okrog 3mm), torej človk more zlo grobo vozit, da 5mm gume zrabi v 20.000km.
P.S.(Imam Contiental gume, ki so zlo mehke, da ne bo kdo rekel, da imam kako poceni plastiko gor)
Prosim te samo , da ne mečeš vse v isti koš. Imaš ljudi, ki bodo počakali tudi dva tri mesece, zato da se naberejo evri in da bodo kupili kakšen kos, ki je res dosti boljši od navadnega... Recimo ena stvar, ki ti pride prav ne samo če voziš hitro ampak tudi v vsakdanjem prometu so športne , ali pa semi-track diski in ploščice...Zakaj itak veš
One day......BACK TO BLACK! 
Patrik_A3 je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Ni slab, sam tist bad look dol vzemi, ker izgleda amatersko, ne vem kdo se je spomnil te nalepke čez luči limat
mislim da si ti amater,ker ta bad look je pastični,ne pa nalepka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov