207sport je napisal/-a:...mas pa zato drazje serviseranje, bencin, cestno takso,...
zakaj že

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
lizard je napisal/-a:No jaz bi predlagal en tak bolj redek avtomobil s stilom in eleganco, pa še majhen je in precej prestižen za ta razred (sploh kar se opreme tiče). Tudi bencinski 1.4 motor s 95 konjskimi močmi je dovolj za ta avto.
Lancia Ypsilon: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2132172#
P.S. Ne dolgo nazaj je bil izbran za naj ženski avto leta. Na cesti pa jih je v Sloveniji precej malo, tako da z njim tudi izstopaš ter pokažeš dobro mero okusa in stila.
fiatpowered je napisal/-a:hejho je napisal/-a:Uršika* je napisal/-a:Kaj pa menite o kakšnem rabljenem golfu? (zame) Kakšne so kaj cene?
Golfa 5 za ta denar ne dobiš (10.000 €), rabljenega, se razume
dobiš, samo ima 200k km+ premoženih
Jerch_ je napisal/-a:sicer je lepo, da zbiraš informacije na forumu, samo ob filtraciji le teh, se zavedaj, da so ti to lahko le napotki ne pa usmeritve, ker ti jih dajejo ljudje, ki so večinoma čustveno pripadni določenim nazorom..
no pa da ne bom preveč filozofiral..
Najprej se mi zdi neumno, da govorite, da naj ne kupi novega avta, predvsem ker omenjate praske, udrtine.. Nov avto ponavadi kasko zavaruješ (vsaj prvih nekaj let) in potem, če se ne počutiš veščega pač doplačaš še za parkirišča. ko se nabere dovolj prask, udrtin se enostavno zapelješ na zavarovalnico in stvar se reši (preverjeno).
Vsedi se v par avtov in ne poslušaj kako je nek avto soliden, ker je to relativno. Omenjali ste P207.. Čisto naključno sem vozil 1.4 motor.. Nevem ali je za sodoben avto normalno da ima menjalnik s kamionskimi hodi in ali je normalno da pri mojem 6let starem avtu prestavna ročica skoraj sama skoči v prestavo in ko je tam se ne maje, pri omenjenem avtu pa jo moraš ob hitrejšem prestavljanju dobesedno zaguzit v prestavo in še potem imaš občutek da boš tisto dolgo palco utrgal! Hod sklopke je dolg kot ponedeljek in ko prime prime v stotinki.. Toliko o mojih občutkih o res solidnem avtu.. Verjetno bi lahko še našteval 3 dni. Res pa je da noben avto ni popolen.
Če že kupuješ rabljen avto povprašaj kolege moške rase, če poznajo kakšnega mehanika in le tega potem 2x lepo poglej in z veseljem ti bo pomagal.. Verjetno bi bilo dobrodošlo tudi kakšno priporočilo s foruma o trgovcih.. Če najdeš avto na kakšnem spletnem iskalniku lahko zalepiš link in se pozanimaš o zgodovini, ob predpostavki da jo seveda kdo pozna..
Lp in veliko sreče pri iskanju
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov