tdk je napisal/-a:ales. je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1746099#
to je samo moj predlog
kolega ima tako vectro in je zelo zadovoljen
Je zelo v redu;za 21k € mi ponujajo novo Laguno...da o rabljenih za ta denar ne govorim,in sedaj bodi pameten,pa se odloci..
lp tdk
TOYOTA je napisal/-a:tko kot je že nekdo napisal, sam veš kakšen je avto, v njem voziš družino, na kar
moraš biti še posebno pozoren, zdej če kupš novo bemflo kolk maš šans da ti crkne, mislm da malo...nov avto za cca. 20000jih prov velik ni, saj na ravni tvojga bemfla ne, ampak če bi šlo finančno skoz, ti vsekakor priporočam japonca, pa ne zaradi nika, ampak ker so enostavno dobri avti, mazda 6 huda, lepo se pele, dobri dizel motorji, nova avensis, je huda, sicer ne vem kdaj prid k nam, vzameš 2.2 dcat, hud avto...nekdo je napisal lexus, res is 250, brez pripomb, v primeru da si se naveličal bmwja in trenutno ne zaupaš tej znamki...od vseh avtov, ki se jih imel imam najmanj problemov z japonci...., pa še čedalje lepši so....renault, opel ...če že, raje opel..ampak to je samo moje mnenje
velik sreče pri nakupu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov