Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po sep 08, 2008 8:25 pm

pa daj v dveh letih pa 140tkm...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po sep 08, 2008 8:37 pm

tdk je napisal/-a:
ales. je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1746099#
to je samo moj predlog
kolega ima tako vectro in je zelo zadovoljen

Je zelo v redu;za 21k € mi ponujajo novo Laguno...da o rabljenih za ta denar ne govorim,in sedaj bodi pameten,pa se odloci..

lp tdk

S konja na magarca... :idea:

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Po sep 08, 2008 8:54 pm

tko kot je že nekdo napisal, sam veš kakšen je avto, v njem voziš družino, na kar
moraš biti še posebno pozoren, zdej če kupš novo bemflo kolk maš šans da ti crkne, mislm da malo...nov avto za cca. 20000jih prov velik ni, saj na ravni tvojga bemfla ne, ampak če bi šlo finančno skoz, ti vsekakor priporočam japonca, pa ne zaradi nika, ampak ker so enostavno dobri avti, mazda 6 huda, lepo se pele, dobri dizel motorji, nova avensis, je huda, sicer ne vem kdaj prid k nam, vzameš 2.2 dcat, hud avto...nekdo je napisal lexus, res is 250, brez pripomb, v primeru da si se naveličal bmwja in trenutno ne zaupaš tej znamki...od vseh avtov, ki se jih imel imam najmanj problemov z japonci.... :lol: , pa še čedalje lepši so....renault, opel ...če že, raje opel..ampak to je samo moje mnenje

velik sreče pri nakupu

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po sep 08, 2008 8:58 pm

TOYOTA je napisal/-a:tko kot je že nekdo napisal, sam veš kakšen je avto, v njem voziš družino, na kar
moraš biti še posebno pozoren, zdej če kupš novo bemflo kolk maš šans da ti crkne, mislm da malo...nov avto za cca. 20000jih prov velik ni, saj na ravni tvojga bemfla ne, ampak če bi šlo finančno skoz, ti vsekakor priporočam japonca, pa ne zaradi nika, ampak ker so enostavno dobri avti, mazda 6 huda, lepo se pele, dobri dizel motorji, nova avensis, je huda, sicer ne vem kdaj prid k nam, vzameš 2.2 dcat, hud avto...nekdo je napisal lexus, res is 250, brez pripomb, v primeru da si se naveličal bmwja in trenutno ne zaupaš tej znamki...od vseh avtov, ki se jih imel imam najmanj problemov z japonci.... :lol: , pa še čedalje lepši so....renault, opel ...če že, raje opel..ampak to je samo moje mnenje

velik sreče pri nakupu

Tudi jaz ti med temi svetujem japonca... :idea:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po sep 08, 2008 11:33 pm

prvo morš vedet kolk velik avto rabiš, maš octavio, passata ali pa recimo toyoto aurisa..
itak pa je škoda dnarja za avto :twisted:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To sep 09, 2008 9:54 pm

AudiBoy je napisal/-a:A ves slucajno kateri letnik je bil mozakarjev D5? L. 2001 so imeli dolocene hibe.

ne nevem sam dejansko nism pričakoval ker o problemih volvotovih mašin se ne govori ;)
je pa verjetno imel kakšen ''slabši'' letnik
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov