Opa, SAVINJCAN imam občutek, da si velik pristaš znamke Renault. Mogoče si moj post razumel v napačnem tonu. Nimam nič proti renoju, niti tebi in tvoji intrepertaciji predpisanega servisnega intervala. Sem zgolj zgrožen nad dejstvom da veliki servis ni bolj točno predpisan. In ne bognedaj, da bi ga moral opravljati na 50k kilometrov. Tako, da prosim oprosti mi če sem pričakoval, da boš zapisal nekaj v stilu "veliki servis se dela na 110.000 km". Pa še enkrat vhala za okviren strošek velikega servisa.
frgo nisem ne šlogar, poznavalec ali strokovnjak za olja. To je moje laično mnenje, ki se je ustvarilo skozi številne debate na forumih in nekaj člankov na temo olj. In povsod se krešejo mnenja o tem ali je to dobro ali ne. A dejstvo ostaja, da je sveže olje boljše in da nov filter bolj opravlja svojo nalogo kot pa tisti, ki je zaseboj pustil 30.000 km.
Drugače se pa že v naprej posipam s pepelom če sem spet koga užalil ali ustrelil kozla. Šloganje je pa pri meni brezplačno če slučajno koga zanima

.
Da se malo vrnem na temo... Še vedno bom zelo vesel kakršnegakoli mnenja o lagunah tam okoli 98-00 letnika. Slišim da bencinski motorji niso slabi. Kako je z karoserijo. Na nekem forumu sem prebral, da so imele te lagune probleme z elektriko? Morda kdo ve kaj več.