Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

luka11
Nov uporabnik

Napisal/-a luka11 Pe okt 10, 2008 9:43 am

Tudi meni je nehote pripeljajo smeh na usta :)

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Pe okt 10, 2008 9:54 am

avto je še cool pač sediš zraven...kaj pa motorji ki jih prodajamo... :shock: verjetno si ne zelis sedeti zadaj na 150 konjskem motorju spredaj pa slab voznik :shock: tukaj os še bolj kritične situacije...gre sam pa ti pade kaj boš:O Zato vedno pri prvem ogledu ni vožnje pri drugem ko pride s kešam pa se lahko pelje...ker tudi ce se zbije mu boš vzel tisti denar.... :P

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Pe okt 10, 2008 10:19 am

ok, na motorju pa ni šans, da bi se pelo s kakim.. no way!!! :shock:

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak Pe okt 10, 2008 10:36 am

Matjazy je napisal/-a:Od tega dogodka naprej me sploh ne zanima več testni avto, ki ga hoče peljat lastnik. Je blo enkrat popolnoma dovolj.

Sam dam za peljat, pa se usedem poleg. Če je kaj narobe, se da hitro ustavit.

Mogoč sta pa s kolegom prevec skritizirala avto, deda je raspizdl, pa vama je pokazu kaj se to pravi avdi :mrgreen:

Tut sam sem se enkrat odloču da bom nekomu na takšen način poslau strah v kosti, bilo je tako da sem prodaju en avto, nakar ga prideta gledat dva modela(švercerja), in začneta kritizirat vse povrsti na avtu, jas lepo mirno poslušam, nakar mi rečeta če se lahko gresta malo peljat, odgovorim da lahko vendar bom vozil jaz, vsedemo se v avto in se odpeljemo, po prevoženih nekaj kilometrih skozi ovinke kjer so skos cvilile gume, nekaj prehitevanjih in obračanju z ročno, sta se držala svojih sedežev kot vbetonirana, črhnila nista niti besedice, sta me oba bleda kot stene prosila če ju lahko spustim iz avta, odložil sem ju 5 km stran od doma, ki pa sta jih nato prepešačila da sta prišla do avta skaterim sta se pripeljala. :EE

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Pe okt 10, 2008 12:58 pm

pametno :roll:

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix Pe okt 10, 2008 1:20 pm

Pri prodaji motorja sem kupca vprasal, koliko denarja ima s seboj (resni ga imajo +/- par 100€ nastavljene cene), naj ga pusti pri meni in se nato pelje kamor ga je volja. Trije, ki niso imeli s seboj niti za aro, so bili zgrozeni nad mojo skrbjo za lastni motor, tisti, ki ga je kasneje kupil, mi je pustil nekaj denarja, se odpeljal krog in po vrnitvi odstel se preostanek.
Mogoce izgleda malce cudno vse skupaj, toda ze dvema prijateljema je potencialni kupec pri padcu na pesku opraskal motor, tretjemu pa kandidat pred leti, ko mimo Nakla se ni bilo avtoceste, na preizkusni voznji zbil srno.
In za konec. Motor itak vedno pride kupovat mozganski trust petih ali sestih vsestransko izredno razgledanih prijateljev, zato ni tezav, ce interesent pred voznjo pusti nekaj denarja pri prodajalcu.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov