sicer je pa 206-ka tudi dobra celo lahko trdim da ima 206-ka več prostora kot polo tako, da gre moj glas 206-ki

nve je napisal/-a:Oblikovno so mi bolj všeč 206 in Clio, glede motorizacije pa Ibiza in Polo, ker nimata turbine in pravijo, da sta "neuničljiva". Najbrž bo padla Ibiza ali Polo...
lumpii je napisal/-a:nve je napisal/-a:Oblikovno so mi bolj všeč 206 in Clio, glede motorizacije pa Ibiza in Polo, ker nimata turbine in pravijo, da sta "neuničljiva". Najbrž bo padla Ibiza ali Polo...
Ne mislt tko, glih tko ga uničš, skor še prej k tdi-ja, ker sdi-ja morš skoz na polno stiskat da se sploh premika.
Sam sem vozil Golfa 4 1.9 sdi s klimo.
Poleti s klimo, 4 v avtu in poln prtljažnik je bilo tema, gas u podn je avto komi 140 letel ( ker 120 mi je na AC dolgi 400km adijo pamet). Poraba je bila 8,5 litra na 100...
Sicer je pa res da pri vožnji do 120kmh, magistrala je pa poraba 4,5 - 5 litov na 100km.
Jaz bi isto razmislil o tdi-ju pa če tudi 90KM....
trust je napisal/-a:Ja najboljš, da enega izbereš, ki ti je vizualno lep in pika. Tist plavi polo iz Šenčurja, tista avtohiša ma dobre avte, ker sem jih zadnjič gledal.
Sam že, kar nekaj časa kupujem avto do 3000 evrov pa ne dobim nič kaj vrednega.
Potem pa dobiš pred nosom švercarje, avto brez airbagov, rjav vse povsod, štrihan cel, velik kilometrov, no upam, da ti tega ne boš doživljal imaš le 2x več financ namenjenih avtom.
Pa predno avto kupiš peljaj k nekomu, da ti pregleda celotni avto, lahko na pooblaščeni servis, lahko pa na amzs (100 evrov računajo pri amzs-ju). Pa, ko boš avto kupil, naredi servis, da veš potem kje si.
lp
burka je napisal/-a:trust je napisal/-a:Ja najboljš, da enega izbereš, ki ti je vizualno lep in pika. Tist plavi polo iz Šenčurja, tista avtohiša ma dobre avte, ker sem jih zadnjič gledal.
Sam že, kar nekaj časa kupujem avto do 3000 evrov pa ne dobim nič kaj vrednega.
Potem pa dobiš pred nosom švercarje, avto brez airbagov, rjav vse povsod, štrihan cel, velik kilometrov, no upam, da ti tega ne boš doživljal imaš le 2x več financ namenjenih avtom.
Pa predno avto kupiš peljaj k nekomu, da ti pregleda celotni avto, lahko na pooblaščeni servis, lahko pa na amzs (100 evrov računajo pri amzs-ju). Pa, ko boš avto kupil, naredi servis, da veš potem kje si.
lp
OFFTOPIC: Zdaj ne vem, ali nakladas ali ne znas kupit avta - jaz sem nasel primeren avto v enem piclem dnevu; odlicno ohranjen in od 1.lastnika - z vsemi papirji, kar so mi potrdili tudi na uradnem servisu, kjer je bil avto kupljen nov. Toliko o tem.
Da se vrnem na temo. Meni se zdi brezveze nekaj spekulirat; pojdi pogledat nekaj avtov - opravi testno voznjo in bo potem lazje avto izbirat.
nve je napisal/-a:Pozdrav. Kupujem svoj prvi avto. Star sem 19 let, hodim na faks. Zanima me, kateri avto mi priporočate;
rabim avto velikosti najmanj polo in največ nekje megane. Rad bi navaden, ne karavan in ne sedan. Na dan prevozim cca 45 kilometrov, 15 km imam do faksa v eno smer in še nazaj tudi, pa še če moram kam iti, je takoj 40, 50 km. Čez vikend pa prevozim 300 km. Imam na voljo 7 tisoč evrov, za avto bom poragbil max 6300 t evrov.
Všeč so mi Ibiza druge generacija, VW Polo, mogoče kakšen Clio in če ima še kdo kakšnega za ddati, naj torej doda.
Aja, avto naj bi bil diesel, saj prevozim kar precej kilometrov. Avto bom imel nekaj let (3,4,5).
Kateri avto je vzdržljiv in s kakšnim diesel motorjem mi ga priporočate?
nve je napisal/-a:ne hvala, dacie pa ne
nve je napisal/-a:Hvala, ampak sem rekel, da mi svetujte samo glede Clia dCi, Peugeot 206 HDI, Polota in Ibize SDI.
Do sedaj sem se odločil, da vzamem tistega, v katerem se najlepše počutim.Najbrž Clio dopade. Domnevam, da bo zmagala Ibiza ali 206-ica!
trust je napisal/-a:nve je napisal/-a:Hvala, ampak sem rekel, da mi svetujte samo glede Clia dCi, Peugeot 206 HDI, Polota in Ibize SDI.
Do sedaj sem se odločil, da vzamem tistega, v katerem se najlepše počutim.Najbrž Clio dopade. Domnevam, da bo zmagala Ibiza ali 206-ica!
Vzemi vsaj s turbino
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov