trust je napisal/-a:A še nisi kupu, men je končno ratal dobit hondo civic izredno lep primerek, brez praske, brez rje, brez poškodb, klima, več sledi v galeriji jutri.
Mamo jo doma aprkirano.
Drugač pa ma brat v fabii 1.4 16v, poraba 7l, pri 60 tkm dela še zmaraj brez težav, mel je edino težav s števcom, ...

hejho je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Jaz sem mel ibizo z 1.4 16V motorjem, samo je bil 63kw (85KM), pa lahko rečem da je dober motor! Prožen, pa kar poskočen. Se da čisto lepo vozit v nizkih vrtljajih, pa tudi prehitevanja niso problem.
Če ga primerjam z (novo) corso 1.4 16V 90KM, je ibiza prava raketa, ker ta oplov 1.4 motor pa res nikamor ne gre! Sem ene 3× pogledal v prometno in pod havbo, če je res 1.4 in 66 kw
Ja ti oplovi bencinci res ne grejo nikamor (1.2, 1.4, 1.6) glede na to kaj bi lahko nudili pa še zvok nagravžen zarad ketne![]()
ops:
Oplovi bencinci so en drek.

Naša Astra karavan 2000 l. z 1.6 (16v?) ecotec motorjem, 100 konjev, gre pa...nikamor...prožen motor? NE. Morda je krivo tudi to da jo stari furajo do 3/4 k obratov, sam vseeno...