tadej92 je napisal/-a:nebo držalo, prejšni megane ima pri 130 preko 4000 obratov
border_ je napisal/-a:Preveril porabo pri tanovem 1.6 dizlu, kolega ga ima vecinoma AC. Poraba je 5.8litra.
Ceed je napisal/-a:Citroen ima trenutno res nepremagljive cene, cenejši od vseh, tudi od korejcev. Čudi me, da se vseeno ne prodajajo tako dobro kot bi človek pričakoval.
border_ je napisal/-a:MPC so rec preko 20.000 eur... ampak imajo 5000 eur popusta!!!
adamovc je napisal/-a:border_ je napisal/-a:Preveril porabo pri tanovem 1.6 dizlu, kolega ga ima vecinoma AC. Poraba je 5.8litra.
Pri Berlingotu 1.6HDI 110 je poraba med 6,5-7l, vožnja večinoma po avtocesti (140kmh) in po Ljubljani v prometnih konicah. Je pa Berlingo višji in manj aerodinamični tako da pri C4 P mora biti okoli 6l. Drugače super motor, polno naložen gre v vse slovenske avtocestne klance brez problema 140kmh, težav v 2,5 letih / 60.000km tudi ni bilo. Ko sem kupoval sem gledal po tujih forumih in so takrat ta motor zelo priporičali tako po zmogljivostih kot porabi in zanesljivosti.
Po forumu brska: Google [Bot] in 23 gostov