MacTron je napisal/-a:trust aka soncek: off
Resno razmisljam, da bi tvojemu ponudniku interneta predlozil vse dokaze kjer si sel
preveckrat cez mejo in to niso le mnenja to so vsiljena mnenja... potem se bo
pa on odlocil, ce ti se sploh da vstop na a.com (dinamicno)
trust je napisal/-a:boli me kur*c, kaj si ti meni direktor ali kaj, moje mnenje je tako, zato, ker dostkrat ljudje jambrajo po a.com, .
Addicted je napisal/-a:trust je napisal/-a:boli me kur*c, kaj si ti meni direktor ali kaj, moje mnenje je tako, zato, ker dostkrat ljudje jambrajo po a.com, .
Se opravičujem za OT, AMPAK morm dodat še to:
NOBEN te ni vprašal Kako draga je cestnina, kakšno kazen bo plača in podobne zadeve. Vprašanje je blo relativno preprosto:
- Kupval bo avto
- Budget bo cca. 4000€
- Favoriti: audi a3 oz. a4 1.8 T, xsara vts 2.0 16v, alfa romeo 1.8 ts, peugeot 406 coupe 2.0 16 v
In pa vprašanje: - "kaj mi vi svetujete"
Kaj ti zdej ni jasno?
im nobody je napisal/-a:amm lep pozdrav...v bljižni prihodnosti bom kupoval avto...sem dokaj zahtevn glede tega...budget je tam 4000 evrov...peljati se hočem normalno oziroma udobno po drugi strani pa nočem da bi primanjkovalo moči...
odločam se pa me: audi a3 ali a4 1.8 T tja do letnika 99,xsara vts 2..0 16v,alfa romeo 1.8 ts 145 konjev(oziroma 150 al kolk jih ma) , peugeot 406 coupe 2.0 16 v 132 konjev...
se mi zdi da pr xsari dobim največ.
hibe teh avtov sploh audija me zanima ko je turbač...oziroma kaj mi vi svetujete
MacTron je napisal/-a:trust aka soncek: off
Od 26.07.2005 pa res... in dokler ne bos znal normalno odgovarjati verjemi, da ostajas
na listi. Zanimivo vedno izpostavljas ta mnenja in vsak ima pravico do mnenja... ocitno
se prebrati ne znas sestavka in se nekaj tiste lazi in podobni prekrski niso bila mnenja.
Obnasati se zacni letom primerno.
im nobody je napisal/-a:povejte mi še glede lagun 2.0 16 v 01 letnik...
pa še enkrat hvala vsem za dobre odgovore razn izjeme![]()
mactron tud teb hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov