AudiFreak je napisal/-a:Jaz pa še nisem sedel v bolj udobnem kot je A4. Moj je bil neka varjanta, ki je bil še dodatno bolj visok in še bolj mehek.
SpeedyRS je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Jaz pa še nisem sedel v bolj udobnem kot je A4. Moj je bil neka varjanta, ki je bil še dodatno bolj visok in še bolj mehek.
Si ti že sedel v kakem drugem avtomobilu? :P
jau jau![]()
AudiBoy je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Jaz pa še nisem sedel v bolj udobnem kot je A4. Moj je bil neka varjanta, ki je bil še dodatno bolj visok in še bolj mehek.
Si ti že sedel v kakem drugem avtomobilu? :P
jau jau![]()
Laguna tudi ni kaj prida..
\OnlyME/ je napisal/-a:Nič še nisem rezerviral,.... še vedno sam gledam, pa mojo astro prodajam, ker če je ne prodam, ne morem kupit drugega :S
Courage™ je napisal/-a:\OnlyME/ je napisal/-a:Nič še nisem rezerviral,.... še vedno sam gledam, pa mojo astro prodajam, ker če je ne prodam, ne morem kupit drugega :S
Upam da se šališ s tem autom.
Zaj boš šel iz novejšega in lepšega avta na to staro grdo kanto ? Samo zato ker je Audi ? Daj malo se potrudi pa za tak denar vzemi isti model samo lepšega. Prosim. Nea tega "uvažaj" v Maribor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov