esem je napisal/-a:nejc4321 je napisal/-a:prosim napiši mi kakšen se ti je zdel po tem ko si opravil vožnjoops:
Zakaj pa ti sam ne opraviš testne vožnje za par resnejših komkurentov? Tako se boš najlažje in najbolje odločil.
lancia hf je napisal/-a:Glede Nemcev je tako, če bi se rad z avtovleko in naloženim avtom vozil v šolo in nazaj, ga kupi, da ne govorim o cenah servisa, ki so zlatarsko draga. Drugače pa glede na napisano, se že lahko kar solidno odločiš.
jure22 je napisal/-a:Pozdravljen, z moje strani bi ti priporočil hyundai-a, zdaj imaš na izbiro več model, ker se nagibaš tudi k kii pro ceed, je i30 zelo podoben, vendar za moje pojme predrag. Priporočam ti accenta oziroma getza. Sam imam novega accenta in ti povem da sem zelo zadovoljen z njem. 1.5 motor, 110konjev, dizel, veliko navora, majhni stroški vzdrževanja, za novega sem dal 12000 eur, z vso opremo, s tem, da mi je par stvari servis častil, vendar na splošno te avto ne bo razočaral.Z rednimi servisi bo avto normalno deloval, je tudi zelo poskočen, prav tako tudi getz, ki je v bistvu z istim motorjem zelo dinamičen. Cene za oba so zelo podobne, vsaj z moje strani bi ti tadva priporočil.
nejc4321 je napisal/-a:@ vugy: minija sem imel cel teden na preizkušnji,ko sem bil v Nemčiji. Saj avto je res moderen in ima kr dosti konjev,ampak cene so obupno visoke za tak mali avto,pa še zdi se mi malo gay avto![]()
nejc4321 je napisal/-a:veš kak je ko bi se pripelal v center Maribora al pa pred kako samsaro z minijem..bi me malo čudno gledliAm nekak me najbolj mučita novi pro_ceed al pa rabljen golf5. Clio mi nekak ni pri srcu,ker poznam par ljudi,ki so izredno nezadovoljni, opel pravite da ma švoh mašino, seat ibiza ima isto ceno priblizno kot kia, leon je drag.. Peugot je zanič,ker smo ga imeli doma pa so bli sami problemi.. To so neke moje ugotovitve glede tega. Razmišljam,da bi počakal še kaki mesec al pa dva,da bi videl kaj bo prinesla recesija na trgu...
vugy je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Glede Nemcev je tako, če bi se rad z avtovleko in naloženim avtom vozil v šolo in nazaj, ga kupi, da ne govorim o cenah servisa, ki so zlatarsko draga. Drugače pa glede na napisano, se že lahko kar solidno odločiš.
![]()
![]()
![]()
ker si jih že toliko mel......in toliko izkušenj z njimi....
je pa pisal en uporabnik tega foruma....da je z tem modelom astre nezadovoljen![]()
Jaz bi na tvojem mestu za ta dnar gledal minije.......ker so enostavno cool za študenta...rabljenega bi jas gledal seveda
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov