Polo78 je napisal/-a:Jaz osebno Peugeota ne bi kupil nikoli. Res, da sam nimam izkušenj z njimi a poznam vse preveč ljudi, ki imajo odprt stalen "abonma" na servisih. Pa to niso od sosedovega znanca sestrične, bratranci ali strici in tete v petem kolenu...
Focus, (Pro)Ceed, Bravo in še kateri drug so v tem trenutku avtomobili, ki se jih splača kupit. Pa pred tem testna vožnja obvezno!
207sport je napisal/-a:kupujem nov avto pa me zanima kaj bi mi kej priporočal? do 15000eurov? dobrodosle vse informacije. drgač pa ja najbolj me vlece k p 308 kot je na spodni slikci.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:V tem rangu imaš toliko dobrih avtomobilov, da ne vem zakaj bi gledal pežoja. Če bi že francoza, je megane po moje boljša alternativa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov