Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Po dec 29, 2008 10:47 am

Glede na to, da je bil to testni avto, ga jaz ne bi kupil. Vem kaj vse se dela s takimi avti...
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po dec 29, 2008 11:59 am

Jst tut ne poznam nobenga da bi testno vozilo mirkau, vidu sem pa pri avto slaku kaj delajo z testnim VW Scirocco-tom katastrofa

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a simon1 Pe jan 02, 2009 3:20 pm

207sport je napisal/-a:207cc mas ti velik pojma ja...vidm da dober spremlas kako je avto ohranjen!

ni vreden 10K!!!

če gdo ne vrjame se lahko sam prepriča! sam tko inf. blo je menjano prdnje vetr. steklo, zadni odbijač strihan, feltne popraskane, reže so cist mim po celem avtu, vrata leva donijo, torbina ni delala, pa se pa se bi lahko nastevov....

Od kod tele informacije glede tega Peugeota RC-ja in seveda informacije,da ne dela turbina :?: :?:

...informativno me zanima in seveda,če so preverjene!!

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe jan 02, 2009 3:24 pm

simon1... am pogledat sem ga sel v lj lahko se tudi sam prepričas da ga gres pogledat...

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 Pe jan 02, 2009 3:27 pm

...in kako si zvedo,da ne dela turbina..da je prednje vetrobransko steklo menjano..da je odbijač menjan :?:

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe jan 02, 2009 5:13 pm

hehe kako zapelat sem se sel pa ni sel nikamor! sej je pol tud sam reku lastnik. glede prednjega stekla se vid je mel se kr gobico podloženo pa kar čez stevilko šasije :D obup res pa je potlej tudi priznal in po letnici se je vidlo. zadni odbijač se pa vid po barvi posebej na soncu pa zadnja havba ma hudo velik lufta v zarezah se nikakor ne ujema....

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Ne mar 15, 2009 9:43 pm

verjemi, da tud NOV avto ima lahko pomaranco in neenakomerne "lufte"! glede tempa, ki ga narekujejo tovarne ni to nobeno presenecenje..

imamo licarsko delavnico in vidim marsikaj, tud na BMWjih ni vse tak kot bi pricakoval, da se o OPLIH sploh ne menim, niti en OPEL nima odbijacev istega odtenka kot karoserije! Vbisto, plastika barvo "potemni".. pa tud cvetke, da so z merilcem laka merli, sloj na obijacu je iz trte zvito, ker je to ne mogoce, laserski zarek se odbija samo od kovine.. Da o FIATIH ne govorim, glih ta tedn smo meli Grande Puntota, zaj nevem ali je bla kriva oprema, bil je res cisto osnovni model, ampak vseeno ce bi znacke prekril bi mislo, da je KITAJC!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po mar 16, 2009 6:34 pm

Kaj boš rekel pa za Mercedes. Sam sem bil leto nazaj na obisku v Mercedesovi tovarni in opozoval postopek lakiranja od blizu.

Barva se ni razlikovala glede na material, na katero je bila nanesena.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov