imilet1 je napisal/-a:vedi samo nekaj:kupil bos dci-ja s 150.000 km,kjer je bilo olje zamenjano le 5 krat.Ina da bi ti avti zdrazli 400.000km ali vec-ni pogojev.Z dci-ji so nasploh tezave,probleme imajo ze z nafto a kamo li z biogorivom.Pojdi raje na drugo znamko.Ce pa si se ze odlocil za dci-ja ti bomo cez nekaj casa na forumu z veseljem pomagali:)
lisko je napisal/-a:Vsaka znamka ima probleme.....
Renault jih ima pač največ v sloveniji če je 50% vozil reno v sloveniji.....Koliko pa jaz poznam ljudi, ki imajo renaulte pa nobenih problemov (vsaj resnih ne) . V koliko pa se pojavi kaka težava pa ni nič kaj resnejša kot je bila pri novem audiijo ali mercedezo.....
Edino kaj me moti je to da je teta dala za redni servis(brez dela) skoraj več kot pa jaz ko sem pomenjal pol jeepa....
myster je napisal/-a:to je res da se vsak avto kvari...
sm že vidu tudi toyoto ob avtocesti in avtovleko pa sm se spolno na uno reklamo : "ali si že vidu kdaj pokvarjeno toyoto?" moj ODG: ja
kakorkoli:
slovenski zastopnik za reno je bil taka k*****, da za tiste 2.2 dci motorje ko so kvarli po vrsnem redu niso hotli priznat kot serijsko napako...
enako je za turbine, če kermu crkne ko je še v garanciji, tut nočejo priznat garancije in morš sam plačat...sj je blo polno govora o tem
tuki reno dela največje napake, ker noče odgovarjat za svoje napake...
pr vsakmu avtu lahko pričakuješ da bodo večje okvare...
jst ko si bom kupoval avto za tuk denarja bo 90% brez turbine...takoj bo manj skrbi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov