M je napisal/-a:Pravzaprav si po verjetnostnem računu tudi ti najbrž fasal na suho...
Zaupaj nam še, kdo je prodajalec, na se še kdo drug ne naserje.
sasocar123 je napisal/-a:M je napisal/-a:Pravzaprav si po verjetnostnem računu tudi ti najbrž fasal na suho...
Prodajalec je Alan Ojo
OJO D.O.O.
HRVATINI 19 B
ANKARAN
Drugače pa ja, šel bom na servis in preveril na testerju, kaj čem drugega. Potem bomo pa naprej reševali.
Rey je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:M je napisal/-a:Pravzaprav si po verjetnostnem računu tudi ti najbrž fasal na suho...
Prodajalec je Alan Ojo
OJO D.O.O.
HRVATINI 19 B
ANKARAN
Drugače pa ja, šel bom na servis in preveril na testerju, kaj čem drugega. Potem bomo pa naprej reševali.
Od njega si kupu?!
norc89 je napisal/-a:Koliko si doplačal?
Servisno knjigo ima avto? Od tu lahko primerjaš servise ki so v bazi servisov. Saj prvi dve leti so 100% bili delani na poblaščenem servisu(garancija) in preveriš če štimajo stvari. Tudi poglej pod plastiko na motorju radi napišejo na plastiko od jermena kdaj je bil narejen glavni servis.
Jaz sem bil v istem položaju kot ti kupil sem avto ki je imel 98k km. Na servisu so mi pa povedali da jih je imel 230. Avtu od znotraj nebi dal niti 98k km. Mašina je pa bila generalno zrihtana 30k km nazaj tak da je zgledla "realna". Prodajalca sem poklical povedal kak pa kaj je na stvari. Deloval je šokiran, ker naj nebi vedelda so zbiti. Vrnil mi je kupnino. Stroške ki so pa nastali pa sem lahko pozabil. cca 200 € (vinjeta). Tak da sem imel srečo. V tvojem primeru pa zahtevaj nazaj svoj avto saj tam vsej veš kaj imaš proti temu kaj si zdja kupil. Za razliko denarja pa magari najami 3 gorile z bejzbolkami, pa mu polomite vse avte ki jih ima.
_furby_ je napisal/-a:omg...tebe pa je dobro naf....
pozanimaj se pri kakem odvetniku kaj in kako dalje. po pravni poti ga bos najlazje unicu.
kaj pa ce bi probal v italiji prasat na servisu, da malo preverijo kako so bili delani servisi, na kakih kilometrih?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov