Luky je napisal/-a:tisti, ki pa ne dajejo airbagov noter, so pa itak sam za v zapor, pa nikoli več neb smel popravlat avtomobilov! tud lahko bi naredil tak zakon da nikoli več v svoji lasti nobenga vozila!
Blinder je napisal/-a:Luky je napisal/-a:tisti, ki pa ne dajejo airbagov noter, so pa itak sam za v zapor, pa nikoli več neb smel popravlat avtomobilov! tud lahko bi naredil tak zakon da nikoli več v svoji lasti nobenga vozila!
Ve kdo, koliko stane ponovno vstavit not airbag, da dela seveda? To bi rad vedel, da dobim predstavo kaksne so verjetnosti, da ima ponovno delujoce airbage avto, ki je bil karamboliran.
adis je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Luky je napisal/-a:tisti, ki pa ne dajejo airbagov noter, so pa itak sam za v zapor, pa nikoli več neb smel popravlat avtomobilov! tud lahko bi naredil tak zakon da nikoli več v svoji lasti nobenga vozila!
Ve kdo, koliko stane ponovno vstavit not airbag, da dela seveda? To bi rad vedel, da dobim predstavo kaksne so verjetnosti, da ima ponovno delujoce airbage avto, ki je bil karamboliran.
še pred leti je bila cena nad 100.000 sit
lumpii je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Mislim da si ravnokar odkril toplo vodo.Ampak če vsi pridete po tako dolgem času do tega spoznanja, potem pa res ni čudno da folk kupuje avte od takih prodajalcev.
V CE, MB, Ptuju in podobnih štajerskim mestih se ne kupuje avtomobilov.....
Recesija presssssssssss
Žal tko je pa brez zamere štajerci.......
jaz imam eno vprašanje za tebe lumpi.
zakaj se v mbju ne kupuje avtomobilov?
jaz sem kupil avtomobil v mb in sem kupil zelo dober avtomobil. notranjost zelo dobro ohranjen za letnik 96, motor deluje dobro, pri zunanjosti pa sta samo dva mala risa in na vratih mala vdolbina.
in ne zagovarjam štajercev, ker nisem štajerec ampak prekmurec.
Zato ker je na splošno znano da je tko.
Sam osebno sem šel že parkrat zastonj gledat avte gor itd.
Tudi večina folka tko pravi.
Na splošno je gor večja revščina ( pa brez zamere) in ni tolk keša za vzdrževanje, dejansko folk zvozi avto do konca in potem kr misli prodat za normaln dnar.....
Tko je ........žal.....
SamoK je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Mislim da si ravnokar odkril toplo vodo.Ampak če vsi pridete po tako dolgem času do tega spoznanja, potem pa res ni čudno da folk kupuje avte od takih prodajalcev.
V CE, MB, Ptuju in podobnih štajerskim mestih se ne kupuje avtomobilov.....
Recesija presssssssssss
Žal tko je pa brez zamere štajerci.......
jaz imam eno vprašanje za tebe lumpi.
zakaj se v mbju ne kupuje avtomobilov?
jaz sem kupil avtomobil v mb in sem kupil zelo dober avtomobil. notranjost zelo dobro ohranjen za letnik 96, motor deluje dobro, pri zunanjosti pa sta samo dva mala risa in na vratih mala vdolbina.
in ne zagovarjam štajercev, ker nisem štajerec ampak prekmurec.
Zato ker je na splošno znano da je tko.
Sam osebno sem šel že parkrat zastonj gledat avte gor itd.
Tudi večina folka tko pravi.
Na splošno je gor večja revščina ( pa brez zamere) in ni tolk keša za vzdrževanje, dejansko folk zvozi avto do konca in potem kr misli prodat za normaln dnar.....
Tko je ........žal.....
heh, revscina si ti, z svojo bistroumnostjo..
adis je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Luky je napisal/-a:tisti, ki pa ne dajejo airbagov noter, so pa itak sam za v zapor, pa nikoli več neb smel popravlat avtomobilov! tud lahko bi naredil tak zakon da nikoli več v svoji lasti nobenga vozila!
Luky je napisal/-a:adis je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Luky je napisal/-a:tisti, ki pa ne dajejo airbagov noter, so pa itak sam za v zapor, pa nikoli več neb smel popravlat avtomobilov! tud lahko bi naredil tak zakon da nikoli več v svoji lasti nobenga vozila!
trenutno ti lahko povem cene ki jih vem iz glave audi a4 cabrio(kolenski airbag za voznikovo stran malo čez 500 € nov-samo 1 airbag,
potem clio 3 volanski airbag-navadn 250€-nov armaturka 700-800€, pasi spredniji 180€/kom-nov, pasi zadnji 80€/kom-nov, za desni airbag sm pozabu ceno
Citroen C4 picasso volanski airbag, kolenski airbag na voznikovi strani(kokr vem ga ma sam na voznikovi), desni airbag v armaturi, in pa armatura vse komplet med 2800€ in 3000€ za te cene vem iz glave
Ko se sprožijo airbagi, jih je treba nadomestiti z novimi, ali rabljenimi(samo ti ne smejo bit sproženi) pri določenih modelih vozil je potrebno zamenjati tudi armaturo-ker jo razreže, obvezno treba zamenjati tudi airbag računalni(da se tudi popraviti) ko se sprožijo airbagi, se lahko sprožijo tudi pasi in/ali zategovalci (nekateri avti imajo samo zategovalce, pri nekaterih avtih se sprožijo pasi, nekateri pa imajo tudi že oboje vgrajeno) nekatera vozila imajo spredaj tudi nekakšne senzorje ki zaznajo trk, v teh primerih je potrebno zamenjati tudi te...
cene airbagov se tako razlikujejo od modela do modela tako da je težko opredeliti, koliko lahko vse to stane...
Po forumu brska: Google [Bot], Zodd in 13 gostov