lenivec je napisal/-a:frgo je napisal/-a: Sicer pa imajo šele najnovejši dizli (od 2007 naprej) servisni interval na 30kkm in o njihovem crkovanju verjetno ne veš še nič.
ne bluzi 1.5 dci 03 letnik ima servis na 30k km.
glede cliota pa iz moji izkušenj nikoli, pa še punca ki je lastnica avta in ga ima od novega do 80k km (servise dela na 15-20k) je že čisto odločena da renoja nikoli več.
4x v garanciji na izrednem servisu. zdaj spet umira. trenutno še neznana okvara, ampak ko se avto odloči pač ne vžge. Na testerju napiše neznano napako v računalniku.
v mašini nekaj ruži spet totalno poljubo kak se avto odloči.
volan je bil pri 50k km totalno uničen ( ki naj bi bil usnjen)
servisi dragi za popizdit. na 1.9jtd me je velik servis prišel 50€ ceneje kot na 1.5dci... oboje pri istem serviserju.
o udobju v tem avtu nemoreš govorit. sedeži kao športni a ne nudijo nobene podpore v križu, kot da bi bla lukna. volan in pedali nekje u 3pm. če hočeš da ti pašejo roke si v nogah preveč naprej nabit, če pa bi rad mel noge udobno je pa volan predaleč.
klima je nesposobna kot da bi neka rahitična miš pihala iz ventilatorjev.
res nerazumem folka ki lahko cliota priporoča. ok mogoče razumem takega ko drugega avta še od blizu videl ni. ampak taki ki je mel možnost nekaj primerljivega peljat pa pri zdravi pameti cliota nemore priporočat.
sedlarc1987 je napisal/-a:hm, kaj mi pol priporočate bencinarja 12 16V ki ima 55K ne tako kot je en napisal da jih ima 74 (14 16 ima 74 K) ali dizla 15 dci ????
al naj še kej druga pogledam, opel corsa, ford fiesta ...
dEjaN_ je napisal/-a:Js mam cliota 2003 dCi, nobenih problemov. pa delam vsak dan cca. 90 kilometrov. Ne vem kje nekateri vidte take velike probleme v renaultih. Nekateri si avtomobila še lastili niste pa kritizirate vsepovprek oziroma govorite samo kar ste slišali od "kolegov". Ne hvalim renault zato ker si ga tudi sam lastim, pač pa zaradi pozitivne izkušnje s tem avtom.
Lp
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:@lenivec tiso je pa bilo treba zamenjati ključ. notri crkne vezje in ne odklene motorja.
cena od 80-120 € obe ceni iz pooblaščenih serviserjev (se lepo vidi kakšni lopovi so)
Po forumu brska: tomzzi in 12 gostov