romanll je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Tisti, ki je jamral da 1.8T preveč žre ga vprašam. Kaj pa bi takšen avto vozil na hlape?
sem se nasmejal temu stavku govoriš kot da bi imel 4,3s do sto![]()
1.8.t itak ne gre nikamor mislim več pokuri kot da kam gre
Psepi je napisal/-a:romanll je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Tisti, ki je jamral da 1.8T preveč žre ga vprašam. Kaj pa bi takšen avto vozil na hlape?
No dr. strojništva in razvijalec avtomobilskih tehnologij, koliko pa naj bi potemtakem pil bencinski agregat, ki ga poganja turbina in ima kubaturo 1.8 in 1400kg? a je to mogoče 5L/100km?![]()
romanll je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Tisti, ki je jamral da 1.8T preveč žre ga vprašam. Kaj pa bi takšen avto vozil na hlape?
romanll je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:romanll je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Tisti, ki je jamral da 1.8T preveč žre ga vprašam. Kaj pa bi takšen avto vozil na hlape?
No dr. strojništva in razvijalec avtomobilskih tehnologij, koliko pa naj bi potemtakem pil bencinski agregat, ki ga poganja turbina in ima kubaturo 1.8 in 1400kg? a je to mogoče 5L/100km?![]()
tipično pisanje 12 letnika
sašo5 je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Mladina ohranite živčke za v vrtec zdaj pa pojdimo nazaj k bolj resnim temam!Kako je kaj ta motor 2.5 TDI V6?
"ŠVOHIZEM" prav pri teh motorjih nagajale odmične........(180 konjev motor te hibe nima)
clio (proton_freak) je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Mladina ohranite živčke za v vrtec zdaj pa pojdimo nazaj k bolj resnim temam!Kako je kaj ta motor 2.5 TDI V6?
"ŠVOHIZEM" prav pri teh motorjih nagajale odmične........(180 konjev motor te hibe nima)
NEvem kje sem slišal da po letu 2000 bi naj to napako odpravli?Se motim?
sašo5 je napisal/-a:NEvem kje sem slišal da po letu 2000 bi naj to napako odpravli?Se motim?
Psepi je napisal/-a:
@jay
če misliš lupljenje plastike na notranji strani vrat kjer imaš stikala za šipe in stranska ogledala, tisto se da poceni zamenjati je pa standard audi napaka že od modela audi 100 in ni nič kritičnega
AM je napisal/-a:Glede na to, da je passat večji kot a4, me pa zanima kako se pa primerja passat z a6 ? A gre tukaj zdaj za primerno velik avto ali je a6 večji ?
Polo78 je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:
@jay
če misliš lupljenje plastike na notranji strani vrat kjer imaš stikala za šipe in stranska ogledala, tisto se da poceni zamenjati je pa standard audi napaka že od modela audi 100 in ni nič kritičnega
Auč. Če bi se to naredil s kakim ne-nemškim avtom, bi bilo zdajle že 10 strani postov kaka j***a so. Ker je pa to audi, pa seveda ni nič kritičnega, kako tipično. Ah, bom rajši tiho, ker se bo zdajle vsul gnev fanov... :P
Po forumu brska: Google [Bot], Zodd in 10 gostov