comfortably numb je napisal/-a:Nekateri niso 24/7 online :P
Mas prav,... Bomo pocakali da bosla v Ljudsko knjiznico na internet, prebrala predloge, in komentirala :P :P :P
comfortably numb je napisal/-a:@Tristan: Cli, Polo, Punto...
Očitno nimaš otrok, amapk v te avtomobile še otroški voziček ne gre, kaj šele prtljaga za na morje.
Pa s tem da ima Punto nekih slabih 800 kil, ne vem kaka varnost je to.
Polo78 je napisal/-a:Za ta budget bo res težko dobit nek zelo varen avto. Še najbliže bi mogoče bil megane prve generacije ali pa opel astra 2. gen. Na razne golfe pozabi, ker so predragi oz. za ta denar dobiš klump brez opreme. Enako pozabi tudi Honde (Civic) za ta denar, ki so imele do prihoda 7. gen. porazne rezultate s crash testov.
V poštev bi morda prišel še zadnji model Mazde 323. Za relativno ugoden denar dobiš dosti varnostne opreme (airbagi, ABS,...), klimatsko napravo in pregovorno mazdino zanesljivost, to pa mislim da tudi nekaj šteje.
Primer: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2538660&show=
ellena je napisal/-a:Pozdravljeni, fantje iz srca hvala za toliko koristnih nasvetov, res ne morem biti nonstop na netu, dete zahteva dosti pozornosti, sedaj spi in imam čas, hvala za nasvet glede vožnje, varna vožnja zgleda mora bit opravljena, volvo karavan se mi zdi ok, tudi poraba ni ne vem kok, sem takoj vtipkala v poraba.com, mičken tudi to šteje, o oplih nič ne vem, dobro ste me usmerili glede varnosti, tko da tista mazda se mi zdi še najboljša, ja upam, da mi bo mami posodila še kak euro, če je tako glede varnosti pri tej ceni, sem pa dobila nasvet, da naj raje pomladi kupim,ker zdaj itak po snegu ne bom mogla vadit pa sma rja se mi bo nabirala, sam takrat so pa bolj dragi avti,je ta razlika v ceni velika? Jz vas prosim, da mi še naprej svetujete,ker nobenega takega ne poznam, da bi mi lahko osebno kaj pametnega povedal,ko bom pa kupovala bom plačala enmu mehankarju da gre z mano,fantje še 1x HVALA, veliko mi pomenijo te info!
Patrik_A3 je napisal/-a:ban je napisal/-a:Točno tako, eni takoj misljo, ko imajo otroka, da je treba met vsaj karavana al pa enoprostorca. Obstaja ena dobra rešitev kateri se reče strešni kovček, truga po domače. Včasih smo na dopsut hodil s fičkoti pa pejčki, pa je ravno tako šlo.
X2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost