Avto je v kurcu, do amena....
Jst bl zjahanga avta še nism vidu.....
Potegne pa baje lepo......samo turbina bo tud kmalu odletela....

lumpii je napisal/-a:Men verjem da je bil prodan v Sežani za 1800€!!!!
abcabc je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:Men verjem da je bil prodan v Sežani za 1800€!!!!
Ne avto je bil prodan za 2500 evrov to je bila prodajalčeva zadnja cena.
Že meni je rekel, da je zadnja cena 2500 evrov samo 100 evrov je spustil. Rekel je, da so ga v tisti uri, ko sem bil jaz na poti poklicalo ogromno ljudi. Oglas sem videl 1 uro po objavi.
Drugače pa so sedeži res udobni.
Tam sem se tud z njim zapeljal po makedamu par dest metrov se je takoj čulo, da ima luft v podvozju. Pa zadaj je bil tako štorast popravljen mal pokitan zbrušen in pofarban v prtljažnem prostoru.
Pa zadnja havba rjavi.
ops: Če se ne motim ima tale golf 4x airbage
@Lumpii
Kako ti veš, da je avto "sfuk*n" do konca, samo je pa tud, kar nekaj časa trajalo, d aje objavil oglas vsaj 14 dni.
abbe je napisal/-a:@lumpii golf gti obstaja z 5-imi vrati,samo tok za info.pa teli sedezi so tut z gti-ja vn.nben drug avto jh nima...les v notranjosti tudi nakazuje na gti-ja...kar se klime tice pa nevem kako je s tem
lumpii je napisal/-a:abbe je napisal/-a:@lumpii golf gti obstaja z 5-imi vrati,samo tok za info.pa teli sedezi so tut z gti-ja vn.nben drug avto jh nima...les v notranjosti tudi nakazuje na gti-ja...kar se klime tice pa nevem kako je s tem
Ja v SLO so po večini 3 vratni - kao kupe varijanta.
Brez klime pri nas ni bilo mogoče dobiti GTI-ja, pa sedeži so bili tudi drugačni.
Uglavnem, prste sran od tega avta...
Robi_M je napisal/-a:Ne,sj ne gledam unga črnga več,tega modrga grem gledat en dan.Kar se pa ročk pa volana tiče je pa tko tko,kadar je oboje usnjeno,ker usnje se hitro zrabi če se ne skrbi zanj.Bol to drži pri volanih ki niso iz usnja.
Po forumu brska: Zodd in 13 gostov