speedfreak je napisal/-a:evo ti par primerkov lepih...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2318388&show=
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2459852&show= ( ce ti ni predrag je super )
Vglavnem ce mas kakih 8000, 8500 evrov lahko najdes super primerek ( skoraj nov )
bobsaap je napisal/-a:Vse lepo in prav, ... če bi imel 9000€ potem bi dal še 1000€ zraven in bi kupil novega, ki sem ga gledal v salonu.![]()
Mi je pa popolnoma jasno, da dražji kot je, večja bo kvaliteta, ali pa spet ne, spomnim se namreč kar nekaj ljudi ki so svoje avte dali na splet bol za šalo kot zares in so s cenami maksimalno pretiravali,...
Ne di se mi ravno logično da pride nov 10000€ tisti rdeč se pa prodajaj za 8900. Malo nelogično mi je to vse skupaj.
Zato pa sprašujem po teh cenah. Osebno sem imel namen odšteti tam nekje do 7000€ in glede na to da imam čas, bom močno upal, da za tak denar najdem kaj dobrega,... mi je pa letnik 2006 v vsakem primeru zelo zadovoljiv, glede na to da imam sedaj 1999 bi bil to zame velik napredek, tako da novejših od 2006 nisem kaj preveč gledal. BI pa tudi jaz raje imel novega kot pa 3 leta starega.
tha_man je napisal/-a:Za 10 litrov si sploh ne predstavljam kaj bi moral početi z njim. Trenutna poraba je seveda velikokrat 10 in več (pri polnem pospeševanju sodeč po računalniku tudi čez 20), ampak povprečje je pri meni vedno med 7 in 7.5. To so večinoma relacije in nekaj mestne vožnje, sem pa relativno hiter (sodim po tem, da kar precej prehitevam, obratno pa se zgodi jako poredko). Priznam pa, da sem imel od začetka porabo blizu 8l, delno verjetno zato, ker motor ni bil ulaufan, delno pa ker sem bil vajen popolnoma drugačnega režima vožnje iz bivše Alfe 146 1.6TS. Za primerjavo: z Alfo sem z enako hitro vožnjo po istih cestah imel porabo med 8,5 in 9.
Btw., po avtocesti je poraba cca pol litra višja, hitrost pa ponavadi 140 s tempomatom. Brez njega je razlike malo manj.
speedfreak je napisal/-a:No, tu je razlika, ti voziš po AC 140, js pa 160 in več...zato js ne sanjam pri T -jetu porabo okoli 7.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov